Издвајамо Србија

СКАНДАЛ!Комуналац који је суспендован после смрти продавца лубеница враћен на посао (а добио је и одштету)

Из Комуналне полиције су потврдили да је Бјелопавлић враћен на посао и додали да он није крив за смрт трговца

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Комунални полицајац Горан Бјелопавлић, суспендован након смрти продавца лубеница Владана Маринковића (55) на видиковачкој пијаци претходног лета, враћен је на посао и поново патролира улицама. Чак је и новчано обештећен за период у којем је спречен да врши своју дужност!

Како преносе београдски медији, Бјелопавловић је ослобођен сваке одговорности, баш као и његов колега са којим је кобног дана такође био на терену.

– Он сада опет ради на различитим локацијама широм града, а пре тога је радио на канцеларијским пословима у згради комуналне полиције. Понаша се као да се ништа није десило, као да никада до смрти није малтретирао продавца лубеница… Грађани су, иначе, били шокирани када су видели да је враћен на посао, јер њега сви знају по бахатости. Кад су га на улици опет видели у униформи, људи су звали комуналну да се побуне – наводи добро обавештени извор.

Из Комуналне полиције су потврдили да је Бјелопавлић враћен на посао и додали да он није крив за смрт трговца.

– Секретаријат за управу је у овом случају спровео дисциплински поступак и донео решење којим је комуналног полицајца ослободио одговорности, након чега су му враћена сва права из радног односа која имају и сви други запослени у Градској управи града Београда – наводе у комуналној полицији, преносе београдски медији.

Да подсетимо, несрећног Маринковића су крајем јуна 2016. комунални полицајци покушали да легитимишу како би му написали казну јер је његова палета с лубеницама за 20 цм прелазила дозвољени пијачни простор.

Тада је међу њима настала расправа, а пре него што ће Маринковићу позлити, он је неколико пута замолио да га не дирају јер је преживео два инфаркта. Након тога је преминуо.

Извор:Телеграф.рс