loading...
Издвајамо Србија

СРАМОТНА РЕАКЦИЈА АЛБАНАЦА НА ИЗЈАВУ ДАЧИЋА: Његове речи су неприхватљиве и запаљиве!

Дачић је раније упозорио да се у албанској дијаспори планира заузимање неког од наших дипломатско-конзуларних представништава у САД-у или Европи

Тзв. косовско министарство спољних послова осудило је изјаву министра иностраних послова Србије Ивице Дачића да албанска дијаспора планира нападе на дипломатске мисије Србије као “непрхиватљиву и запаљиву” реторику која доприноси дестабилизацији уз тврдњу да такве акте насиља “може да оркестрира сама Србија” како би се потом, како наводе, приписали албанској дијаспори.

Дачић је раније упозорио да се, према безбедносним информацијама, у албанској дијаспори планира заузимање неког од наших дипломатско-конзуларних представништава у САД-у или Европи како би се Србија принудила да одустане од захтева за суђење Харадинају.

Тзв. министарство оцењује да је то речник деведесетих година и страха када је Србија, како тврди “сама оркестрирала нападе и приписивала их другима.”

За то лажно министарство, “изјаве Дачића су запаљиве и тенденциозне, доприносе дестабилизацији и отежавају процес нормализације односа.”

Извор:Танјуг