Издвајамо Србија

СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ О АРКАНУ: Партизанов син,Командант, Хибрид, МИСТЕРИЈА! (ВИДЕО)

Аркан на латинском значи Мистерија. И колико год о Жељку Ражнатовићу сви скоро све знали, његов живот управо и дан данас јесте једна велика – МИСТЕРИЈА! Телеграф.рс вам открива како добио свој, а како полицијски надимак, како се спасавао из свих европских затвора…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аркан на латинском значи Мистерија. И колико год о Жељку Ражнатовићу сви скоро све знали, његов живот управо и дан данас јесте једна велика – МИСТЕРИЈА!

Данас се навршава 17 година од убиства Жељка Ражнатовића Аркана. О његовом бурном животу зна се много, али има и доста мистерије. Ми вам по први пут, ексклузивно, откривамо управо те детаље.

Тренутак кад убица наводно пуца у Аркана: Фотографија реконструкције убиства изазвала хаос (ФОТО)

Отац Жељка Разнатовића, Вељко, био је одликовани официр Југословенског ратног ваздухопловства, а током Другог светског рата борио се у Партизанима.

Арканов надимак у полицији је Хибрид. Име по коме га памтимо добио је по јунаку из стрипова о Чаробњаку Арканусу.

Аркан на латинском значи Мистерија.

У Белгији је давне 1973. године осуђен на 10 година робије због пљачке банке. Поред Белгије, хапшен је и осуђиван у Холандији, Шведској, Немачкој, Аустрији и Швајцарској. Из затвора свих тих земаља спасавао се бекством.

Био је један од вођа навијача Црвене звезде. Био је присутан на стадиону “Максимир” у Загребу 1990. године када су избили велики нереди између црвено-белих и загребачког Динама.

Остале детаље из Аркановог живота откријте у линку:

Извор:Телеграф.рс