Спорт

ТЕНИСКА ЛЕГЕНДА ЗАБРИНУТА ЗА НОВАКА: Само Бог зна са чиме се бори и зашто је половина оног играча!

Некадашњи амерички тенисер и бивши број 1 Андре Агаси не губи веру у Новака Ђоковића, убеђен је да ће врло брзо да се врати у стару форму, иако тренутно тако не делује

Можда сам изненађен резултатом и више од свих јер сам Новакове успехе славио до тачке да сам предвиђао да ће освојити буквално све. Поготово је изненађење то што је изгубио у Мелбурну – рекао је Агаси.
Некада први тенисер света истиче да не постоји разлог да се Ђоковић не врати у препознатљиву форму.
– Свако има јединствени пут – ви новинари гледали сте мене како сам пао на само дно током две године, а уверавам вас да Новак неће имати тако тежак пут. Он је фантастичан спортиста, још има времена пред собом. Верујем да ће се брзо врати тамо где је био. Један је од највећих. Не можемо да га отпишемо прерано. Деловало је да ће Новак освојити све, а онда се пробудио једног дана и све је било другачије, као да се десило преко ноћи. Само Бог зна шта се дешава и са чиме се Новак бори и зашто сада изгледа као само половина оног играча који је био тако дуго. Ипак, оно у шта сам сигуран јесте да исто тако Новак врло брзо може да се врати на старо – закључио је Агаси.
Извор: Informer.rs
loading...
Loading...