loading...
Издвајамо Свет

ТРАМП ПРОТИВ ЏИХАДИСТА: Ево која су ограничења за 7 муслиманских земаља(ВИДЕО)

ВАШИНГТОН – Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је његов план да се ограничи улазак људи из 7 муслиманских земаља неопходан јер је свет у “потпуном хаосу”.

Реч је о Сирији, Ирану, Ираку, Либији, Јемену, Судану и Сомалији, а Трамп је за АБЦ њуз објаснио да није реч о “прогону муслимана”.

https://youtu.be/XRnVdgmnBHA

“То није прогон муслимана, већ муслиманских земаља у којима се дешава страховит терор”, објаснио је. Према његовим речима, САД има већ довољно проблема и без доласка људи који желе страховита разарања. Трамп је одбио да наведе на које земље мисли, али је рекао да верује да је Европа направила огромну грешку што је допустила милионима тих људи да дођу у Немачку и друге земље.

“Све што треба да урадите је да погледате, то је катастрофа шта се тамо дешава”, додао је. Амерички председник је на питање да ли је забринут да ће његов план разљутити муслимане широм света, одговорио да већ има довољно беса у свету већ.

https://twitter.com/Trump_Noticie/status/824525526618382336

“Шта, мислите да ће ово да изазове још мало беса? Свет је бесно место. Све се већ догодило. Ишли смо у Ирак, а није требало. Није требало да се извучемо као што јесмо. Свет је у хаосу”, казао је он.

Извор:Танјуг/Дејли мејл

loading...