Издвајамо Регион

ЂУКАНОВИЋ У ПАНИЦИ – АМЕРИКАНЦИ МУ ОКРЕЋУ ЛЕЂА: Амерички сенатори отказали посету Црној Гори

Делегација Конгреса САД, која је планирала посету Црној Гори, добила је захтев да промени план и да се врати у САД 2. јануара, због хитних међународних питања

Делегација Конгреса САД, која је планирала посету Црној Гори, добила је захтев да промени план и да се врати у САД 2. јануара, због хитних међународних питања, саопштено је из америчке амбасаде у Црној Гори.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сенатор Џон Мекејн би желео, наводи се у саопштењу, да понови своју снажну подршку прикључењу Црне Горе НАТО и захвалност за подршку коју Војска Црне Горе пружа операцији “Одлучна подршка” у Авганистану, као и глобалној коалицији за борбу против тероризма, пренео је РСЕ.

“Мекејн би желео и да искаже своје уверење да ће Црна Гора, у блиској будућности, постати пуноправни члан НАТО”, стоји у саопштењу и додаје се да ће сенатор Мекејн телефоном позвати премијера Црне Горе и да ће Црну Гору посетити у најскоријем року.

Републикански сенатор Мекејн, заједно са републиканцем Линдзијем Грејемом и демократском сенаторком Ејми Клобучар, планирали су да обиђу земље Балтика, Украјину, Грузију и Црну Гору. Тренутно се налазе у посети Тбилисију.

 

Извор: Фонет.рс