Србија

Вучић: Србија је у опасности, најгори лопови би да се врате на власт, али ПОБЕДИЋЕМО ИХ ПОНОВО

Премијер и лидер СНС Александар Вучић рекао је данас да се над Србијом надвила велика опасност јер они који су је годинама разарали желе да се врате на власт и поручио да их се не плаши и да ће их победити поново
Вучић је у обраћању грађанима у Инђији, где је присуствовао отворању новог погона компаније ИГБ аутоматив, рекао да су државом пре само неколико година управљали тајкуни и „најгори лопови“, а да ти исти сада желе да се врате на власт, држе придике.

– Прете нам јер смо поштењем, радом и трудом успели да надокнадимо све оно што су крали и пљачкали и успели да вратимо Србији наду – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао и да би они који су „разарали земљу годинама и деценијама, уништавали индустрију у Инђији, Војводини и Србији“, данас поново да се врате на власт.

– Моја порука за њих, али и за вас – нисмо их се нимало уплашли, могу да вичу, да измишљаљу, да извлаче неистине, борићемо се не за себе као што су се они борили само за себе, већ са земљу, нашу децу, за нашу будућност, а ви се спремите ускоро крећемо победићемо их поново – истакао је Вучић.

Извор: Tanjug