Издвајамо Србија

ВУЛИН: Време је да Тачи и ОВК одговарају!

Фото: Јутјуб

Хашиму Тачију не сме се допустити да увредљивим изјавама прекине дијалог Београда и Приштине и време је да он и ОВК одговарају за сваки злочин, сваког убијеног и сваког несталог, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Као и увек када се уплаши преговора, Тачи каже нешто што треба да прекине разговоре и сачува га од спровођења преузетих обавеза. Тачи зна да Србија неће признати КиМ као што зна да Приштина неће моћи да избегне формирање ЗСО – рекао је Вулин за Тањуг.

Истиче да косовски председник, Хашим Тачи посебно добро зна да је дошло време да се злочини ОВК над Србима признају и казне пред недавно основаним међународним судом.

– Зато се Тачију не сме допустити да увредљивим изјавама и шибицарским триковима прекине дијалог. Време је да Тачи и УЧК одговарају за сваки злочин, за сваког убијеног, за сваког несталог – нагласио је Вулин.

Косовски председник Хашим Тачи тврди да ће током данашњег дијалога на високом нивоу Приштине и Београда у Бриселу тражити од Србије повлачење свих међународних налога за хапшење бивших припадника ОВК.

Тачи је то изјавио у интервјуу за телевизију „Дукађини“, преноси синоћ приштинска „Газета експрес“.

Извор:Танјуг