Издвајамо Србија

АНИТА МИТИЋ ЈАВНО ПРИЗНАЛА КОЛИКО ЈЕ ПАРА ДОБИЛА: Странци јој дали 1.004.237 евра да прави ХАОС ШИРОМ СРБИЈЕ!

Објављујемо ко све плаћа сорошевско-шиптарску Иницијативу младих за људска права да у нашој земљи заводи најцрњи фашистички терор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иницијатива младих за људска права, сорошевско-шиптарска организација коју предводи Анита Митић, од почетка 2014. до јануара 2017. године добила је од западних влада, амбасада, фондација и институција чак 1.004.237 евра, показује документација до које смо дошли.

Ове силне паре Иницијатива је добила да би правила хаос у Србији и спроводила најцрњи фашистички терор какав је виђен недавно у Бешкој када су активисти ове организације упали на скуп СНС на коме је говорио пуковник Веселин Шљиванчанин и прекинули га притом присутнима псујући мајку српску!?!

‘Све је истина’

Анита Митић, шефица Иницијативе младих, прексиноћ је у емисији ‘ТВ дебата’ на Пинку притиснута доказима које је износио наш главни уредник Драган Ј. Вучићевић признала да добија милионске донације са Запада.

Она је, међутим, одбила да каже колико је укупно пара у последње три године добила од странаца. Информер због тога објављује списак свих НАТО-ЕУ донација које су уплаћене на рачун ове неофашистичке организације.

Према документацији коју поседујемо, Иницијатива младих је велики новац добијала од америчке фондације НЕД, Амбасаде Велике Британије, Маршаловог фонда, али и директно од Европске уније…

Анита Митић јуче се није оглашавала овим поводом, али је још у емисији, суочена са бројним доказима, признала да је плаћају стране амбасаде и потврдила да је сваку уплату уредно пријавила држави и платила порезе.

– Могу да погледам папире и потпишем да је све то истина! Једна од тих уплата потрошена је на „Самит младих у Сарајеву“, кад се окупило око 400 младих из региона. Желимо да нико не мрзи комшију, већ да га упозна. Ми плаћамо порезе и запошљавамо људе… – потврдила је Митићева, не желећи до краја да открије како су тачно и на шта конкретно потрошене милионске донације.

Бивши официр ЈНА Веселин Шљиванчанин, кога су фашисти из ове организације напали у Бешкој, каже да није ратни злочинац иако га тако називају, већ да је у Хагу осуђен за „помагање у мучењу затвореника нереаговањем“.

– Мене су осудили на основу сведочења лажних сведока, човека налик Анити Митић. Осуђен сам само зато што нисам викао на војнике. Дакле, никакве злочине нисам починио, а све и да јесам, казну сам одслужио и имам право да говорим. Овим плаћеницима, међутим, смета истина. Они морају да правдају силне паре које добијају са Запада – подвлачи Шљиванчанин.

Рушење државе

Главни уредник недељника „Печат“ Милорад Вучелић истиче да би држава требало да се позабави овим питањем.
– По овој логици и туђински бомбардер би могао да нас некажњено бомбардује ако плати порез! Ове и овакве организације искључиво служе за рушење Србије и ништа више. Треба применити руски модел и назначити на свакој НВО ‘финансирана од тога и тога’ или као на Западу у САД означити их као „стране агентуре“ – закључује Вучелић.

Воли Тачија, Харадинаја и лажну државу Косово

Анита Митић је током емисије на ТВ Пинк рекла да се на први поглед заљубила у лажну државу Косово и да се она и њени сарадници редовно срећу са Хашимом Тачијем и Рамушом Харадинајем!
Истовремено је, подржана од лидера ЛДП Чедомира Јовановића, рекла и да признаје „независно Косово“, а више пута је истакла да је данас у Србији све ненормално!?!

 

Извор: Информер