Издвајамо Србија

ДАЧИЋ: Нека се запита Николић ко ће то да гласа за њега!(ВИДЕО)

Лидер СПС Ивица Дачић позвао је Александра Вучића да остане при својој кандидатури за председника Србије, јер је то једини начин да држава остане стабилна, а за кандидатуру Томислава Николића казао је да се он овим стврстао на страну Вучићевих политичких противкандидата.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако се Николић кандидује, у чему је његова разлика у односу на Сашу Јанковића, Вука Јеремића или неке друге противкандидате, јер је њихов главни циљ не само да Вучић падне и што се тражи његова глава, него што је Вучић персонификација данашње власти и политике која се спроводи – казао је Дачић за ТВ Пинк.

– Е ‘ајде да видимо шта ће Николић без Вучића. Једва чекам да видим! – казао је Дачић.

Он је истакао и да, без обзира на Николићеву кандидатуру, парламентаних избора не треба да буде.
Дачић је објаснио да је управо то срамота, јер је срамотно да се Николић сврста на страну противника ВУчића и СНС.

Он је навео да, „ако погледате друштвене мреже и саопштења одређених политичких групација видећете да је опозиција одушевљена ових Николићевим потезом“.

– Па нека се запита Николић – ко ће то да гласа за њега – изворни СНС, ко је тај изворни СНС, или можда опозиција – казао је Дачић и поручио Николићу да ће Вучић сигурно победити на изборима са или без њега, а он нека види шта може да уради, посебно након што је стао на страну политичких противника. Истакао је да је Николић сада противник целом СНС.

Дачић је казао да ће резултат Николићевог кандидидовања бити никакав, осим што је помоћи онима који су против Вучића и поручио Вучићу да је СПС и ЈС учинити све помогне Вучићу, јер је његова победа најбоља ствар за Србију.

– Ако је Николић стао на страну оних који ће се кандидовати против Вучића, ту више нема емоција. Вучић зато не сме да одустане. Николић се прикључио плејади кандидата који су против Александра Вучића – казао је Дачић.

Он је казао да је више пута истицао да је за Србију најбоље да се сачува политичка стабилност путем кандидатуре човека који ужива највећу подрску народа, а то је несумњиво Вучић.

– Једино логично и рационално је да кандидат буде онај који ће победити, са или без Николића, свеједно, а шта ће урадити Николић без Вучића и то је јасно. Ништа, само ће помоћи онима који су против Вучића и то безуспешно – закључио је Дачић..

ПОГЛЕДАЈТЕ ДАЧИЋЕВО ГОСТОВАЊЕ НА ТВ ПИНК:

Извор:Танјуг/Информер.рс