Издвајамо Србија

ДЕЈАН БЕРИЋ БРУТАЛНО УНИШТИО ВУЧИЋА: “Он је највећи издајник, болесник и лажов, зло за српски народ!” (ВИДЕО)

Гост емисије “Интервју” био је господин Дејан Берић, прослављени српски добровољац и снајпериста одликован највећим признањима Новорусије. Дејан Берић тренутно има чин капетана у Војсци Доњецке Народне Републике.

Loading...

Он је отворено говорио о свом искуству на ратишту у Украјини, где је како каже отишао на позив двојице другара.

Господин Берић сматра да је рат могао бити избегнут, јер је војска као што је украјинска могла лако да се реши 400 наоружаних људи, међутим њима је рат био потребан, како би се Русија увукла у сукоб, али су Руси одиграли врло паметно.

Нама су Украјинци продавали наоружање, оклопно извиђачко возило БТР смо куповали за 1500 долара, што је далеко испод реалне вредности возила.  постоји снимак на јутјубу о томе, значи они су нас намерно наоружавали, како би смо могли да ратујемо, каже наш извиђач снајпериста.

Он још додаје да је његово право звање извиђач снајпериста, те да они иду први, њихов задатак је да открију непријатељске снајпере и о томе обавесте своје саборце.

Господин Берић се дотакао и озлоглашеног батаљона “Азов” за који ратују Хрвати, али су међу њима била и тројица Срба из Платичева или Хртковаца, чији мотив је био новац, али су се преварили јер овде нема пара. Њих нико у Србији није проверавао а хвалили су се да су били у Украјини, полиција је то могла лако да утврди, затражи пасоше на увид и погледа да ли су били у Украјини, међутим то нико није урадио.

Батаљон “Азов” је починио толико страшна злодела, да су чак и Американци који су послали своје инструкторе у Украјину, наредили да их не обучавају, каже наш добровољац.

Они су убијали цивиле артиљеријом, а већина Хрвата који су били у “Азову” су артиљерци наводи господин Берић.

Он још каже да је Стрелков херој по његовом мишљењу, те да их он није издао, нама су саветовали да не крећемо Славјанск, међутим тамо је био Стрелков па смо се ми одлучили на тај корак, у међувремену он је напустио Славјанск и није никог обавестио, због чега су највише страдали козаци из Севастопоља.

Прослављени снајпериста наводи како је вратио доста добровољаца из Србије, углавном клинаца од 18, 19 година, те да су му се неке мајке због тога захваљивале а неке га псовале што им није дозволио да помогну руском народу. Урадио сам то из простог разлога што сматрам да је једно кад у својој земљи ратујеш са 18 година а друго је да идеш у туђу, прво створи породицу, остави наследника па онда ратуј, ратова ће увек бити, надам се да ћемо једног дана и Косово вратити, каже он.

Господин Берић наводи да су добровољци увек потребни, али да је сада тамо армија а не добровољачка гарда, да свако ко дође мора да зна језик, прође психофизичке тестове, чак и детектор лажи јер дође доста шпијуна па их је тако најлакше открити, не могу да преваре детектор, то може само Вучић.

Он се дотакао и ситуације у Србији, сматра је први издајник био краљ који је формирао Краљевину Срба, Хрвата и Словенаца, други је Тито а најгори је Вучић, који је издао све што је могло да се изда. Због чега је он потписао Бриселски споразум, коме је то требало кад је већ постојао претходни, зашто се није придржавао Резолуције 44, он је Бриселским споразумом анулирао Резолуцију 44 у којој је јасно стојало да српска војска може да се врати на Косово а сад тога више нема, каже наш снајпериста.

Господин Берић још наводи да Косово није српско на папиру, јер тамо не може ни наш председник ни премијер, без разрешења тамошње власти, али Косово је наше у срцу и ми ћемо га вратити, као што су га наши преци вратили од Турака, тако ћемо ми кад дође време од Албанаца, само је битно да оно остане у нашим срцима и да тако васпитавамо своју децу.

Ја бих волео да то време дође док још могу да помогнем, иако нас ратне ветеране нико не поштује, али сад тренутно није време јер Велика Британија контролише нашу војску и полицију, све то захваљујући Александру Вучићу. Често нашу војску називам јајарама, али међу њима има и добрих људи који би нешто учинили, међутим они су у малом броју, већина је отпуштена или толико понижена да су их буквално натерали да оду, па смо дошли до тога да су на свим министарским местима шофери, јер шофери свашта чују па им се да место министра како би ћутали, зар један Гашић да буде министар одбране, па онакве јунаке смо изгубили са хеликоптером, за тако нешто би га требало јавно обесити на Теразијама, каже господин Берић.

Он за све то криви премијера Вучића, за којег тврди да је болесни лажов, телећег погледа, нормалан човек се не понаша тако, он данас прича једно, сутра друго, прекосутра треће, постоје снимци где се људи спрдају са њим, пре доласка на власт је причао једно а сад сушта супротност, па како човек који нема став може да води државу.

Криминална комунална полиција коју је формирао служи за застрашивање грађана а коме је то требало, па овде у Донбасу где је рат је већи закон него у Србији, уништио нам је судство, судије раде како он каже, уништио нам је полицију и војску која више није народна, са НАТО-ом је потписао уговор, ми нисмо више неутрални, то може да прича бабама и дедама по телевизији, јер чим си то потписао ти ниси неутралан, предао је Србију НАТО-у а да није ушао у пакт, па ништа горе није могао да уради, каже наш прослављени снајпериста.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о сукобу који је Дејан Берић имао са Радомиром Почучом, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља

Loading...
loading...
loading...