Издвајамо

ДРАМА НА ИТАЛИЈАНСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ: Мајка оставила децу преко СМС ПОРУКЕ, син ЈЕЦАО на коленима (ВИДЕО)

Невероватна сцена догодила се у једној италијанској телевизијској емисији. Госпођа која је гледаоцима представљена као Нунсија испоставила се као особа чије је срце хладније од леда, а сузе које је у студију њен син Кристијан исплакао никога нису оставиле равнодушним.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Укратко препричано, Нунсија је Кристијана (21) и његову млађу сестру Катерину (18) напустила пре три године, и то преко СМС поруке која је садржала тек пар реченица, између осталог и напомену деци да је не траже.

Упркос ножу забоденом равно у душу, Кристијан ипак није одсутао од вољене мајке, те је недавно затражио помоћ од ауторке шоу-програма „Имаш пошту“ Марије Де Филипи, која је после неког времена успела да пронађе Нунсију.

Нажалост, први тренуци поновног сусрета мајке и сина били су толико брутални да није мањкало суза, а прве и врло горке пустио је управо Кристијан ком је Нунсија, у пратњи свог новог дечка Ђованија, поново поручила да с њим и његовом сестром више не жели да има ништа.

Кристијана је то дословно бацило на колена, а уз њега је у плач бризнула и његова девојка Луси, с којом чека дете и коју је силно желео да упозна с мајком. У томе је на крају и успео, али тек након што се Нунсија повукла из студија и отишла да се посаветује с дечком. Гледаоци су загрљај мајке и сина поздравили аплаузом, међутим било би потпуно погрешно рећи да су Нунсији тренутно све опростили.

Уплакани син признао јој је и то да од њеног одласка није славио рођендане.

Наиме, у међувремену су дознали да су деца одрастала и без оца, мушкарца који се прије неких 11 година једнако хладно покупио и оставио породицу у немаштини.

Управо из тог разлога мајка није смела да им приреди идентичну грозоту , о којој су се накнадно на друштвеним мрежама појавиле информације да је била жртва стравичног породичног насиља, пише на сајту РАИ.

Ко ју је и како злостављао у тим објавама није јасно речено, али се огласила и сама Нунсија која је поручила да никад и никоме не би пожелела ситуацију у каквој се нашла.

https://youtu.be/1iXCZmouDos

Извор: Srbija Danas