Србија

ХОЋЕ ДА ПРЕГАЗЕ СРБИЈУ! НАТО кује ПАКЛЕНЕ планове за нашу земљу!

Шеф НАТО Јенс Столтенберг тражи од председника Македоније да нову владу води Зоран Заев, који са Албанцима оптужује Србију за геноцид. НАТО на силу преузима Црну Гору, гура Изетбеговића у сукоб са Србима и спрема хаос на Косову.
Злочиначки НАТО пакт, исти онај који је пре 18 година починио криминалну агресију на Србију и Црну Гору, свакога дана све озбиљније прети нашој држави, и то буквално са свих спољних граница. Да НАТО има опасне намере за Србију, речито показује и то што је генерални секретар овог савеза Јенс Столтенберг прексиноћ позвао председника Македоније Ђорђа Иванова да мандат за састав нове владе повери лидеру СДСМ Зорану Заеву, који се током преговора о формирању владе са албанским партијама обавезао да оптужи Србију за геноцид над Албанцима који је наводно почињен од 1912. до 1956. године.
Ово је иначе случај без преседана, јер је потпуно невероватно да се шеф НАТО пакта меша у унутрашња политичка питања једне земље, која притом није ни члан тог војног савеза.

Поред Македоније НАТО покушава да у сукоб са Србијом увуче и Црну Гору кроз пријем у своје чланство. Исто је и са Бакиром Изетбеговићем кога гурају испред Бошњака у нови сукоб са Србима тако што подржавају ревизију тужбе за геноцид против наше земље. Такође подржавају формирање такозване „војске Косова“ и радикализацију и хаос у јужној српској покрајини. НАТО, уз све то има добре односе са властима у Албанији и Хрватској. У Албанији Еди Рама који лобира за „независно Косово“, а у Хрватској крајње десничарски режим Андреје Пленковића и Колинде Грабар Китаровић.

План јесте да се Србија ослаби и натера да одустане од слободне и независне политике.
Извор: Srbija Danas/Informer.rs