Здравље Издвајамо

Истраживање које доказује да канабис безбедно убија ћелије рака, сакривено још 1974. године…(ВИДЕО)

Након неколико покушаја да се преко судског система дозволи уље канабиса, уз многа сведочења оних којима је оно помогло, заступник канабиса Рик Симпсон је схватио ову значајну сурову реалност- Индустрија рака не жели лек за рак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од тада, Рик се склонио из Канаде и отишао у Амстердам у Холандију. Сада обилази свет преносећи чуда лечења канабисом коме год да је вољан да слуша.

Тренутно две велике болнице у Израелу обављају успешне клиничке студије и третмане на људима са канабисом по питању неколико болести, што финансира израелска влада.

Рик Симпсон је добио повољнију објективну медијску покривеност у Канади када је покушао да свима скрене пажњу на лечење рака канабисом 1999. године. Узгред, он није покушавао да “уновчи“ било који патент.

Свака цаст др Сањају Гупта са ЦНН-а, за то што је направио јавни преокрет са свог претходног става против канабиса, док покрива лечење канабисом међу екстремно епилептичном децом.

Очигледно, канабис је ефикасан и безбедан. Он индукује апоптозу у ћелијама рака. Апоптоза је целуларно програмирана смрт ћелија (ПЦД), изумирање дела нормалних ћелија и замена из нових ћелија.

Али ћелије рака не раде аптозу. Оне само настављају даље и шире се. Канабиноиди такође сузбијају ангиогене, које тумори користе за развој крвних судова који њихов метаболизам снабдевају глукозом.

Упозорења о канабису: Пушење је најмање ефикасно при лечењу. Коришћење испаривача је боље. Конзумирање уља канабиса или пасте је најбољи приступ. Али – игнорисање промена начина живота и исхране може преокренути оно што је постигнуто од свих алтернативних лечења рака.

Постоји пример бебе која је излечена од тумора на мозгу без подвргавања окрутности хирургије, зрачењу или тумору на мозгу. Уместо тога, дато му је уље канабиса преко његове цуцле. Беба ја потпуно излечена у року од осам месеци.

Након два месеца надгледаног напретка, педијатријски онколог који је дао дијагнозу, отказао је све будуће третмане који би узроковали више штете, називајући га чудесном бебом.

Извор:Wебтрибуне.рс