Издвајамо Србија

КОНАЧНО ОТКРИВЕНА ТАЈНА коју је Слободан Милошевић ДЕЦЕНИЈАМА СКРИВАО!

Слободан Милошевић (фото:Јутјуб)

Ово се чекало како у Србији, тако и ван наше земље

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О приватном животу бившег председника Србије, Слободана Милошевића, зна се тек колико је он допуштао да се зна. Након 11 година од његове смрти, и даље га прате бројне контроверзе, а једна о дњих је недавно расветљена.

Знамо много о супрузи, кћерки, сину бившег председника Југославије, али о његовим родителјима баш и не.

У јавности се спекулисало много о Слобином оцу, а тек је Мирјана Марковић у својој књизи „Овако је било“ открила пар чињеница које су веродостојније.

Наводно је брак између његових родителја кратко трајао, па их је Светозар, како му се звао отац, напустио и вратио се у своје село у Црној Гори, надомак Колашина. Реч је о врло неприступачном селу Увач, код Лијеве Ријеке, које је зими паралисано и одсечено.

Али више од порекла, родног места или неслагања са женом, медије је занимала чињеница да Светозар не само да није био комуниста, већ је чак био и богослов.

Мира је ово потврдила у својој књизи, где је написала како је Светозар завршио богословију, али није отишао у свештенике већ је пре Другог светског рата предавао веронауку, док је после предавао руски и српски језик у школама у Црној Гори.

Спекулисало се и да је ово покварило брак између њега и Станиславе, Слобине мајке, која је имала јака комунистичка уверења и долазила из комунистичке породице. Ипак, Слобо и Борислав никад нису замерали оцу и посећивали су га у Црној Гори.

Чињеница да је један од водећих комуниста савременог доба потомак богослова добро је скривана.

Наводно је Слобин отац окончао свој живот самоубиством.

Извор:СрбијаДанас.цом