Издвајамо Србија

МИХАЈЛОВИЋ: Јеремић се уплашио Вучића!

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)

Члан Председништва СНС Зорана Михајловић оценила је данас да је будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић почео да припрема себе, своје гласаче и јавност на пораз на предстојећим председничким изборима

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Михајловић је у саопштењу навела да се, после одлуке да Александар Вучић буде заједнички кандидат владајуће коалиције, Јеремић уплашио воље грађана Србије.

– Чим кандидат Јеремић већ сада, када избори још нису ни расписани, предвиђа да ће гласање бити нерегуларно, као и “изборну крађу“, он заправо унапред тражи алиби за неуспех који га чека на председничким изборима – навела је Михајловић у саопштењу.

Она је додала да избори у Србији нису били нерелегурални „ни у време Јеремића и његовог ДС-а“, као и да нису били нерегуларни „ни после одласка ДС-а са власти“.

– СНС се никада није плашио воље грађана и то смо већ неколико пута доказали. Међутим, изгледа да се кандидат Јеремић, после одлуке да Александар Вучић буде заједнички кандидат владајуће коалиције, уплашио воље грађана Србије. Довођењем у питање регуларност гласања без иједне чињенице, кандидат Јеремић не само што показује велику политичку неозбиљност, већ и угрожава изборни процес – закључила је Михајловић.

Извор:Танјуг