Издвајамо Свет

ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА ВАТИКАНА: Ево ко је извео пуч, како би папу Бенедикта заменио папа Фрања…

Џорџ Сорош, Барак Обама и Хилари Клинтон су оркестрирали пуч у Ватикану како би збацили конзервативног папу Бенедикта и заменили га радикалним левичарем папом Фрањом, каже група католичких лидера наводећи доказе из различитих извора, укључујући и WикиЛеакс е-мејлове.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Папа Бенедикт XВИ је владао као папа Католичке цркве од 2005. до 2013. годие, пре неочекиване оставке у необичним околностима. Постао је први папа који се повукао још од папе Грегорија XИИ 1415. године. Бенедикт се сматра првим који је то урадио на своју иницијативу још од папе Целестина В 1294. године.

Међутим, група католичких вођа је навела нови доказ који је откривен у е-мејловима које је објавио WикиЛеакс, где се тврди да конзервативни папа Бенедикт није заправо дао оставку на своју иницијативу, већ је изгуран из Ватикана пучем који је група истраживача назвала “Католичко пролеће.“

Сорош, Обама и Клинтонова су користили америчку дипломатску машинерију, политичку снагу и финансијску моћ да присиле, подмите и уцене на “промену режима“ у Римокатоличкој цркви, како би конзервативног Бендикта заменили тренутним папом Фрањом– који је од тада постао гласноговорник међународне левице, што је запањило католике широм света.

Сада је група католичких вођа послала писмо председнику Трампу позивајући га да покрене званичну истрагу о активностима Џорџа Сороша, Барака Обаме и Хилари Клинтон (и других) који су, како тврде, били умешани у оркестрирање Католичког пролећа, које је довело до њиховог циља- “промене режима“ у Ватикану.

Католички лидери наводе осам конкретних питања на које траже одговоре, у вези са сумњивим догађајима који су довели до оставке папе Бенедикта, прве папске абдикације у 700 година.

“Конкретно, имамо разлога да верујемо да је да је “промена режима“ у Ватикану пројектована од стране Обамине администрације“, кажу подносиоци, у свом писму председнику Трампу, од 20. јануара.

“Били смо узнемирени открићем“, наводи се у њиховом писму, “да су, током треће године првог мандата Обамине администрације, ваша претходна противница, државна секретарка Хилари Клинтон, и други државни званичници са којима је повезана, предложили католичку “револуцију“ у којој би се остварила коначна пропаст онога што је остало од Католичке цркве у Америци.“

У писму се налазе линкови ка документима и вестима које истичу њихове тврдње. Прво усмерава пажњу на злогласне Сорош-Клинтон-Подеста е-мејлове које је прошле године открио WикиЛеакс, у којима Подеста и други прогресивци разматрају о промени режима да уклоне оно што су они описали као “средњевековну диктатуру“ у Католичкој цркви.

Што се тиче Подестиних е-мејлова, Тхе Неw Америцан је прошлог октобра известио:

“Подеста, дугогодишњи саветник/повереник Клинтонове и изабрани топ активиста за левичарског финансијера Џорџа Сороша, открио је у е-мејловима из 2011. године да су он и други активисти радили на спровођењу револуције “Католичко пролеће“ унутар Католичке цркве, очигледно се позивајући да катастрофалне ударе “Арапског пролећа“ који су организовани исте године од стране Обама-Клинтон-Сорош тима који је дестабилизовао Блиски исток и довео радикалне исламистичке режиме и терористичке групе на влас ту региону.

Подстин е-мејл је одговор још једном радикалу кога финансира Сорош– Сенди Њуман. Њуман је писао Подести тражећи савет о најбољем начину да се “посади семе револуције“ у Католичкој цркви, коју је он описао као “средњевековну диктатуру.“

У свом писму председнику Трампу, група католичких лидера је написала: “Око годину дана после ове е-мејл дискусије, која никада није била намењена да постане јавна, сазнајемо да је папа Бенедикт XВИ абдицирао под веома необичним околностима и да је замењен папом чија је очигледна мисија да обезбеди духовну компоненту радикалним идеолошким плановима међународне левице. Понтификат папе Фрање се накнадно доводи у питање по питању његове легитимности у многим приликама.“

“Остајемо збуњени понашањем овог идеолошки оптуженог папе, чија је мисија, изгледа, један од напредних секуларних планова левице, пре него да води Католичку цркву у њеног светој мисији“, кажу они, изражавајући мисли милиона католика широм света који су запањени левичарском идеологијом папе Фрање. “То једноставно није одговарајућа улога папе да буде умешан у политику до то мере да се сматра вођом међународне левице.“

Они настављају:

“Уз све ово, и желећи најбоље за нашу земљу, као и за католике широм света, верујемо да је одговорност лојалних и обавештених америчких католика да вам преда петицију да одобрите истрагу о следећим питањима:

– Са којим циљем је Агенција за националну безбедност надгледала конклаву која је избрала папу Фрању?

– Које друге тајне операције су изведене од стране оперативаца америчке владе које се односе на оставку папе Бенедикта или конклаву која је изабрала папу Фрања?

– Да ли су оперативци америчке владе имали контакте са “Цардинал Даннеелс Мафиа“?

– Међународне монетарне трансакције са Ватиканом су суспендоване током неколико последњих дана пре оставке папе Бенедикта. Да ли је нака агенција америчке владе била умешана у то?

– Зашто су међународне новчане трансакције настављене 12. фебруара 2013. године, дан након што је Бенедикт XВИ најавио своју оставку? Да лл је то чиста случајност?

– Које акције, ако их има, су у ствари предузели Џон Подеста, Хилари Клинтон и други који су повезани са Обаином администрацијом, који су били укључени у расправу о предлогу изазивања “Католичког пролећа“?

– Која је била сврха и природа тајног састанка између потпредседника Џозефа Бајдена и папе Бенедикта XВИ у Ватикану око или 3. јуна 2011. године?

– Које су улоге играли Џорџ Сорош и други међународни финансијери који тренутно можда бораве на територији САД?“

Истрага коју група католичких лидера тражи од председника Трампа би требало да буде од већег интереса, не само за католике.

Способност Џорџа Сороша да придобије водеће политичке личности да му помогну у његовим радикалним плановима за националне државе је добро позната, али његова способност да натера на “промену режима“ у Католичкој цркви, установи за коју се претходно мислило да је непробојна споља, озбиљно доводи у питање његов потенцијал за глобални хаос. Истрага и казна, би требало да почне одмах.

 

Извор: Wебтрибуне.рс