Издвајамо Србија

ПЕТРОВИЋ: Долази време кад ће сатанисти увести закон, да ће сви НОРМАЛНИ ЉУДИ ићи под МАЧ, ако не стану на њихову страну!

Гост емисије „Интервју“ био је господин Мирољуб Петровић, оснивач и директор „Центра за природњачке студије“ и „Института за природну медицину“. Господин Петровић је завршио геологију на Универзитету у Београду и медицину на Интернатионал Институте фор Оригинал Медицине у Америци. Докторирао је филозофију са похвалама (цум лауде) на Универзитету Александар Јоан Куза у Румунији, на тему повезивања науке и религије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Петровић се осврнуо на својеврсну хајку, како сам каже режимских медија, који су га сатанизовали претходних дана, где су секли делове са прошлог гостовања у емисији „Интервју“, покушавајући да га представе као неког терористу.

Он наводи, да је причао о томе како је некад било за време Душановог царства и како би било да се обнови, што је извучено из контекста, како би он био другачије представљен. У нормалној држави ја бих поднео тужбу и наплатио дебелу одштету, међутим то у Србији није могуће, па тај исти медиј је једног бившег министра прогласио за бескућника, тако да је човек морао јавно да се огласи и демантује њихове лажи, каже господин Петровић.

Овако је било за време инквизиције, они могу свакога да оптуже без икаквих доказа, функционишу као хашки трибунал, а на вама је да доказујете да то није истина, онда имају концепт заштићених сведока али то је слика сатанизма, то је слика концепта и уређења демократије у којем ми живимо, где нема никакве владавине права, где је разбојничко понашање, где људи који промовишу неморал могу да раде шта хоће, да сатанизују кога кога хоће, тврди он.

Уместо да ја њих тужим и добијем вишемилионску одштету, они могу чак мене да стрпају у затвор и да ме тамо убију, не само мене него било кога и да кажу извршио самоубиство. Драган Малешевић је страдао тако што су га позвали на информативни разговор у полицију и појео га мрак, одмах сутрадан је изашао Шешељ и рекао „то је била класична ликвидација“, пошто је он био срчани болесник, само му ставите кесу на главу и он је готов. Касније је објављено стидљиво за време Коштунице да је Малешевић уствари убијен, наводи господин Петровић.

Ми живимо на планети, за коју Исус каже да је њен владар Сатана, тако да оно што ми можемо да очекујемо, не морамо чак ништа ни да причамо, само да живимо исправно а то је да ће да нам заигра мечка пред вратима, да ће да дођу савремени инквизитори и да ћемо ми морати својим животима да бранимо свој став. Ја знам за то да они мене могу да ухапсе и ликвидирају, због свега што говорим, али ја сам спреман на то од почетка, каже он.

Господин Петровић још наводи, да у Библији лепо пише а тај дан је све ближе и доћи ће време, када ће сатанисти увести тако ригорозне законе, да ћемо сви ми који не будемо хтели да станемо на њихову страну ићи под мач. Нормално је да ће Бог бранити свој народ, али многи ће морати да својим животом плате приврженост моралу и Богу.

Ја нигде нисам навео да ми треба да идемо да убијамо педере, дилере дрогом, само сам навео пример како се педерлук кажњавао за време Душановог царства, смртна казна долази на крају, прво иду блаже казне 40 шибовања, па свака та модрица и бол који допре до срца су упозорење да то више не чиниш и да се истера зло, јер ни Богу није циљ да убије човека већ да га ослободи од зла, али ако ти стално понављаш исте грешке, онда долази и смртна казна, те моје речи су изврнуте, како бих био сатанизован, тврди господин Петровић.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о томе како је изгледало хапшење Мирољуба Петровића због претњи да ће срушити бране у Холандији, како људи могу да се изборе са нагомиланим проблемима у породици и на послу, да ли српски народ може да обнови Душаново царство, може ли Бог да уништи непријатеље српског народа, зашто српске хероје попут Ратка Младића оптужују да су злочинци, како дневници које је писао Алојзије Степинац доказују његове злочине, зашто треба изместити вампира Јосипа Броза Тита из Београда, да ли ће Бог да спржи ватром сатанисте и хомосексуалце, зашто је Ноћ вештица главни празник за хомосексуалце, како треба лечити демонизоване људе, да ли је отац Бранислав Перановић неправедно осуђен на 20 година затвора и зашто Мирољуб Петровић сматра да је он био највећи српски лекар свих времена, зашто прави Срби не смеју да пуше цигарете или да гледају порнографију, како да се млади људи лече од порока као што је коцкање, ко је одговоран што промовишемо Србију као дестинацију за секс-туризам уместо да промовишемо природне лепоте и историјско наслеђе, колики је херој био Никац од Ровина и како је он убио Ћехај Пашу, где млади људи могу да науче више о српским јунацима и нашој славној историји, како се манипулише српским навијачима и зашто ФК Партизан и ФК Црвена Звезда треба да промене име у ФК Четник и ФК Кокарда, како фосили доказују да су људи и диносауруси живели заједно, да ли постоје пирамиде у Босни, али и о бројним другим занимљивим темама.

Извор: Србија јавља