Издвајамо Србија

ПЕТРУШИЋ ОТКРИВА: Харадинај ради за Клинтонове, они су га активирали „хапшењем“ како би спречили Путина и Трампа да…

Гост емисије „Интервју“ био је господин Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац. Бивши припадник Легије странаца и Француске војно-обавештајне службе. Човек који је у рукама држао највеће тајне света, учествовао на бројним ратиштима и познавао најутицајније људе у Европи.

Loading...

У овој популарној емисији он је изнео шокантне чињенице о Рамушу Харадинају, зашто је било потребно исценирати његово хапшење, ко стоји иза њега, чији лоби држи Србију, Македонију, какве су његове везе са Хилари Клинтон, Вилијемом Монтгомеријом, ЦИА и НАТО.

Он неће никада бити испоручен Србији. Он је до Француске дошао са пријатељем Французом који ради у УНМИК полицији на Косову. Он га је довео и то је било подизање борбене готовости Рамуша Харадинаја, односно активирање… Наводно да је он опет процесуиран за ратне злочине, јер је почео да губи примат на Косову.

Пошто су Рамуш Харадинај, његова организација и његов брат Даут главни организатори прикупљања новца на територији Балкана који одржавају читав један систем бивших официра НАТО, који су створили своју приватну базу Бондстил, која је у задњих 15 година била одлучујући фактор у свим догађајима који су се догађали на Блиском истоку, Африци и код нас.

Сад је почео да губи примат и требало га је активирати, пошто Агим Чеку се не бави прикупљањем новца. Хашим Тачи је политички активиран и изгубио је све своје линије. Рамуш Харадинај је морао да буде активиран, односно спашен, јер су покушали неколико пута да изврше атентат на њега и његову фамилију и да тим путем униште комплетно крило онога што би могло да настави финансирање и одржавање читавог пројекта Балкана који данас финансира група око Рамуша Харадинаја.

Није он само Рамуш Харадинај. Он је зато и пуштен из Хага. Зато је изманипулисан Хаг. Али није он само због тога послат у Париз… Ја њега уопште не гледам као Рамуша Харадинаја, гледам га као део моћне организације иза које стоје ЦИА и НАТО. Био сам уверен да они стварно стоје иза њега, а тек касније сам схватио да иза њега стоје приватници из неких структура ЦИА, НАТО и европских земаља, а не те институције. Он ради за групу око Клинтона и Буша, и читава та филозофија је имала циљ да на овим територијама развије своје приватне државе.

Данас, после пада Хилари Клинтон, може се рећи да једино Косово, Македонија и Србија су под окриљем тог режима и тих људи. То може да се види са испоставом многих њихових људи који су остали на овој територији, између осталог бивши амерички амбасадор Вилијам Монтгомери је овде данас у Београду, иако није имао право да живи на нашој територији. Он је од Србије направио приватну институцију, а да би та приватна институција могла да функционише они су се повезали са криминалним лобијем Албанаца који данас предводи Рамуш Харадинај.

Све је то било у реду, док није дошло до промене на изборима у Америци. Кад је дошло до промене на изборима у Америци, 40 председника државе Европе се окупило да види како ће да се супротставе Трампу. Замислите, 40 председника Европе се супротставља Трампу зато што су били иста клика која је својевремено радила са Клинтоном и Бушом. Позвали су Рамуша да буде један од офанзивних играча у случају да им је потребно да зауставе Трампа и Владимира Путина, јер ће њихова политика бити много ближа и почеће дијаметрално другачије да се дешавају догађаји на свету.

У читавој тој констелацији сукоба, Рамуш Харадинај је морао опет да буде враћен у орбиту, да се стално опет о њему прича, да су наводно опет у питању ратни злочини, да би се Албанци опет мобилизовали око њега, јер су Албанци сами хтели да се окрену против њега и да га буквално нападну. Да данас нема НАТО на Косову, шиптари би почели грађански рат против Рамуша и његове групе, да преузму и да сарађују са Србима.

 

Извор: Балкан.инфо/Србија јавља

Loading...
loading...
loading...