Издвајамо Свет

ПРОРОЧАНСТВО РУСКОГ СТАРЦА ХРИСТОФОРА: Антихрист је пред вратима, само нас ова МОЛИТВА може спасити..

Готово свакодневно имамо прилику да прочитамо разна пророчанства о томе шта очекује свет у наредном периоду, које су то опасности или искушења са којима ћемо се суочити. Светски медији обично преносе приче чувених мудраца са Запада, тако да ретко имамо прилику да чујемо шта имају да кажу слични људи са Истока. Пророчанства чувеног старца Христофора из Туле записана су у књизи “Стиархимандрит Христофор”. У њој Еугеније Николски Леонидович (1905-1996) говори о руској прошлости, будућности, цркви али и о глобалним дешавањима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Антихрист је пред вратима. Он ће Москвом ходити. Он има Москву под својом контролом . Када будете били у посети Москви, у метроу – идите само са молитвом (…) Његов (антихристов ) печат ће бити стављан само на оне који немају печат Божији – говорио је он, додајући да ће у цркви доћи захлађење и да нас само молитва може спасити.

Напомиње да једно што треба људима јесте молитва и да је то једини украс који је храмовима потребан, како преноси Васељенска.цом са руског медија Трећи Рим.

– Храмови ће бити украшени, да знате како! А то не мора да буде. Потребна је само молитва, само молитва! Не треба стављати ствари због улепшавања. Отворени су храмови и створени су сви услови да се можете молити. Није потребно украшавати. Све је то прелест сатанска, нама то није потребно, ми смо православни хришћани. На нама је да душу спасимо, а лепота нам није потребна. Нама раскош није нужна, потребна нам је молитва, да се спасимо – записано је у књизи.

Истиче да ће бог да скрати време због спасења наших душа, а ако не скрати онда спасења неће бити. Додаје да њега Господ води и да неће доживети долазак Антихриста.

– У последње време ће много људи бити болесно, али не очајавајте, то ће бити за очишћење ваших душа. Чернобилска катастрофа (Чернобилска хаварија) је испуњење осме главе Апокалипсе – каже он.

Занимљиве су његове констатације што се тиче граница и односа Русије са другим земљама.

– Границе се повлаче (Грузија, Украјина и др.), но зажалиће. Јерменија се никад неће одвојити, она би умрла без Русије. Сво време ће бити уз Русију и прогониће је. Али све ће бити нормално. Заиста покровитељ Русије је Мајка Божија. Над Русијом је Царица Небеска. Она се моли и чува нас под својим покровом. Због тога Русија неће бити ни пред ким на коленима. Православље ће и даље опстајати мада ће бити под притиском, а између конфесија биће велика борба – напомиње он.

За Санкт Петербург је нагласио да је осуђен на пропаст и да ће завршити под водом као и Москва.

Говорио је да ће у цркви ускоро бити све католичко, како ће се изменити симбол вере, тако да ће тамо бити немогуће ићи, а потом ће храмови бити затворени.

О царској породици има само речи хвале, истичући да су сви они настрадали због нас.

– Старац је поштовао цара и царску породицу па чак и тих осамдесетих година је говорио да ће бити прослављен цар (Николај ИИ). Цар и његова непорочна деца су пострадали за нас, Русију умили својом крвљу и искупили нас. Баћушка је говорио да народ плаче (испашта) због тога што је Цар Божији помазаник. Тако нам се све ово и дешава због тога што смо издали цара-свештеника (цара-баћушку) – пише у књизи.

Истиче да је цар веома поштовао Распутина, јер је он био велики Божји човек. Сматра да су бољшевици погрешили када су га називали чаробњаком и расколником.

– Ускоро мене неће бити, но остављам вам молитву. Увек прочитајте ово а нарочито ујутру: “Господе избави нас од Антихриста, демонске силе и враџбина.” У овој молитви је садржано све и где год да се налазите требате је понављати – упозорава он.

Погледајте видео:

Напомиње да ће Господ људе сажести огњем и да ће сви изгорети, као што се десило Содоми и Гомори. Додаје да ће Русија после тога поново бити она стара.

– Русија ће процветати, биће нови цар, он ће Русију васкрснути и ослободити од ове сатанске инфекције и живот ће бити врло добар, побожан, али све зависи од нашег покајања, и потребно је целокупно покајање да би дошао цар, а без покајања цар неће доћи. На кратко време ће нам Господ послати цара али прије тога ће бити рата. На власт ће поново доћи комунисти, масони, а онда ће почети страшан прогон (геноцид) који ће бити окрутнији од оног после револуције – пише у књизи.

Према његовом пророчанству Русија ће се суочити са страшним ратом, после кога ће све да буде затровано. Земља више неће рађати, а на земљи ће остати мало људи.

– У централном делу Русије ће бити врло мало рата. После тога широм земље ће бити врућина и страшна глад и не само у Русији. Страшна жега и слаба жетва ће бити последњих пет до седам година. Прво ће све родити а потом ће пљуснути киша и биће поплаве и сав усјев ће трунути. Пресушиће реке, језера, баре а и океани ће пресушити. Истопиће се глечери и спустити са планина из својих седишта. Сунце ће бити врло врело. Људи ће желети да утоле жеђ, биће у покрету тражећи воду а воде неће бити – истиче он.

Напомиње да ће ђаво загосподарити манастирима, а да ће људи који буду бежали умирати.

Наглашава да родбина мора да буде уједињена и да купује заједно. Сматра да људи треба да живе у кућама, на селу, па макар и у земуницама, јер у томе лежи божји благослов.

Наглашава да људи морају да буду вредни, јер само такве воли бог.

– Након 2008. године ће време летети брзо, године ће бити као месеци. Након 2008. године посебно будите скромни. Остатак преживелих православних ће се сакупљати и поћи својим путем. И ми ћемо стремити ка спасењу. Русија ће бити силна и сачувана. Сви ће бити привучени Русији и Православљу – завршава он.

 

Извор: Телеграф.рс/Србија јавља