Србија

ПРВА ВУЧИЋЕВА РЕАКЦИЈА на кандидатуру Томислава Николића!

Са председником СНС-а и премијером Александром Вучићем у контакт је ступио “Тањуг”, а на питање о кандидатури Томислава Николића, Вучић је ћутао и није дао никакав коментар. Спутњик и Н1 пренели су као ексклузивно вест да је Николић одлучио да се кандидује на председничким изборима.
На кандидатуру Николића реаговао је лидер социјалиста Ивица Дачић.

Ако је вест о кандидовању Николића тачна, срамотно је, каже Дачић, да се он тиме придружује плејади кандидата који су против Александра Вучића.

Истиче да је једино логично и рационално да кандидат буде онај који ће победити, са или без Николића, свеједно.

– А шта ће урадити Николић без Вучића, и то је јасно – ништа. Само ће помоћи онима који су против Вучића. И то безуспешно – закључује Дачић.

Да само Вучић заслужује поверење грађана и да је то показао радом и резултатима које је остварио као премијер, сматра и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

Подршку Вучићевој кандидатури потврдио је и председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић, као и лидер Покрета социјалиста који је рекао да ће, ако се Томислав Николић заиста кандидује, “бити јасно да Вучића издају политичари али да уз њега остаје Србија”.

Извор: Telegraf.rs/Tanjug/RTS