Србија

ПРВА ВУЧИЋЕВА РЕАКЦИЈА на кандидатуру Томислава Николића!

Са председником СНС-а и премијером Александром Вучићем у контакт је ступио “Тањуг”, а на питање о кандидатури Томислава Николића, Вучић је ћутао и није дао никакав коментар. Спутњик и Н1 пренели су као ексклузивно вест да је Николић одлучио да се кандидује на председничким изборима.
На кандидатуру Николића реаговао је лидер социјалиста Ивица Дачић.

Ако је вест о кандидовању Николића тачна, срамотно је, каже Дачић, да се он тиме придружује плејади кандидата који су против Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истиче да је једино логично и рационално да кандидат буде онај који ће победити, са или без Николића, свеједно.

– А шта ће урадити Николић без Вучића, и то је јасно – ништа. Само ће помоћи онима који су против Вучића. И то безуспешно – закључује Дачић.

Да само Вучић заслужује поверење грађана и да је то показао радом и резултатима које је остварио као премијер, сматра и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

Подршку Вучићевој кандидатури потврдио је и председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић, као и лидер Покрета социјалиста који је рекао да ће, ако се Томислав Николић заиста кандидује, “бити јасно да Вучића издају политичари али да уз њега остаје Србија”.

Извор: Telegraf.rs/Tanjug/RTS