Занимљивости Издвајамо Србија

СА 700 ЕВРА ДНЕВНО ТО ЈЕ НАЈПОЖЕЉНИЈИ ПОСАО У СРБИЈИ Веома је тражен, а не треба вам ни дана школе!

Pixabay.com

БЕОГРАД – Веровали или не, али у Србији постоји посао који је веома тражен, одлично плаћен, не захтева факултетску диплому, а нема много оних који знају да га раде и што је најбоље дневно може да се заради и до 700 евра!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реч је о јапанском исцртавању обрва.

Козметичари знају да када је реч о лепоти, даме не питају за цену, а како границе између њиховог посла и посла пластичног хирурга све више бледе, мудрији мајстори су одлучили и да зараде као хирурзи.

Навукли су рукавице, ставили маске, набавили локалну анестезију, стерилне ножиће и извештили се у естетском третману који за 60-90 минута може коштати колико просечна плата.

– Исцртавање и прва корекција коштају 100 евра, а све до 200 евра је реална цена. На попустима се, додуше, може наћи и за 30, док елитни салони наплаћују и до 700 евра по третману. Занимање је веома исплативо јер у просеку дневно радим једно исцртавање и једну корекцију – рекла је Јована Ђурић, власница једног студија лепоте на Новом Београду.

Овом вештином толико мало људи барата да је чак и Град Београд организовао бесплатан курс како би жене из теже запошљивих категорија што пре нашле ухлебљење, док академије за негу лица и тела тврде да је пут од сертификата до прве плате за њихове полазнике веома кратак.

Извор:Блиц.рс
Фото:Pixabay.com