Издвајамо Свет

САД У ШОКУ! Доналд и Меланија Трамп се разводе због ужасног разлога

Доналд и Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Прва дама је у последње време према супругу хладна и дистанцирана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Доналд Трамп постао је први човек САД-а, а осим проблема са којима се суочава на новом радном месту, сада је под знаком питања је и његов брак супругом Меланијом.

Председнички пар је константно у центру медијске пажње, а сваки њихов необичан гест и поглед је нов повод за новинске натписе о разводу.

Тако је недавно примећено је да прва дама у последње време незадовољна, према Доналду чак хладна и дистанцирана!

Стручњак за говор тела, Џуди Џејмс, обратила је пажњу на њена јавна појављивања и приметила недостатак блискости између супружника. У поређењу са Обамама, Трампови без сумње делују удаљено, а њихов однос мучан и неугодан.

– Меланијин први велики говор у јавности је сигурно допринео њеном самопоуздању, што показује подизањем руке у знак поздрава, да би потом уследио гест којим је поправила косу. Притом јој се на лицу види спонтани осмех и задовољство одобравањем гомиле. Одмах након тога Доналд ју је додирнуо по рамену пролазећи иза ње, а према микроекспресијама на њеном лицу дало се закључити да јој се одмах вратила нека тескоба. Истог часа спустила је поглед, и изгледала је као да се најежила – каже Џејмс.

Трамповима недостају ситни додири, погледи и знакови одобравања којима парови у дугим везама показују љубав, поштовање и пријатељство.

 

Извор: srbijadanas.com