Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ: Истина је,НАТО ПЛАЋА ЈЕРЕМИЋА да вара Србе а ЈАНКОВИЋ ЈЕ ШПИЈУН!

Јанковић је врбован непосредно после 1. априла 1993. године, кад је у његовом стану из његовог пиштоља убијен студент Предраг Гојковић. Њега су тада заврбовали оперативци нашег ДБ-а… После га је преузела моћна западна служба, која га и сада држи у шаци доказима о убиству! Јеремић је плаћеник НАТО пакта који се лажно представља као велики Србин и наводни руски човек. Његов задатак је да превари Србе, да гласају за њега и онда нас уведе у НАТО, призна Косово и одрекне се Републике Српске! Све то доказују документа Амбасаде САД!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер радикала Војислав Шешељ убеђен је да ће са Александром Вучићем ући у други круг председничких избора. Свој оптимизам Шешељ, каже, темељи на чињеници да су сви остали кандидати неозбиљни и дебело компромитовани.

У разговору за Информер он каже да су бирачи већ увелико схватили да је Вук Јеремић „НАТО кандидат“, док за Сашу Јанковића тврди да је шпијун кога је тајна полиција врбовала пре 14 година.

– Чујем да је Саша Радуловић својим сарадницима рекао да је Јанковић шпијун и да ради за тајну полицију. Проверио сам, ви знате да ја имам најбоље могуће контакте у безбедносним структурама, и утврдио да је то у добром делу истина. Према мојим сазнањима, Јанковић је врбован непосредно после 1. априла 1993. године, када је у његовом стану из његовог пиштоља убијен студент Предраг Гојковић. Њега су тада заврбовали одређени оперативци наше Државне безбедности…

Испитајте Јанковићеву жену, она све зна!

Војислав Шешељ каже да би надлежни у склопу истраге афере „Пиштољ“ морали да испитају и улогу Јанковићеве супруге Славице.
– Она му је 1993. у истрази убиства дала, по свему судећи, лажан алиби да није био у стану у тренутку убиства. Са њом би требало озбиљно да се разговара, она би могла да буде кључни сведок – апелује Шешељ.

Али зашто? Који би био њихов интерес да врбују студента Сашу Јанковића?

– Неко је проценио да он може бити од користи. Зато су експресно заташкана бројна кривична дела за које је Јанковић могао и морао да одговара. Уместо да одговара бар за то што је свој пиштољ оставио без надзора и тако омогућио убиство, он је одмах, малтене без истраге, ослобођен сваке одговорности! Пазите, пиштољ из ког је убијен човек враћен му је после седам-осам дана! То се никада и нигде не ради!

Званична истрага је утврдила да се у Јанковићевом стану десило самоубиство…

– То је очигледно намештено. Проучио сам пажљиво тај случај и прикупио сву документацију. Према званичној верзији, покојни Предраг Гојковић је извршио самоубиство са два и по метра раздаљине?! То је потпуно немогуће! Сви детаљи из те истраге, од тога да на Гојковићевој глави нису нађене барутне честице, преко положаја пиштоља који је забележен на фотографијама и у записнику, до лажних исказа које је Јанковић мењао четири пута током истраге, указују да је то било убиство. Можда убиство из нехата, али сигурно убиство. Неко је за то морао да одговара, а није. Служба је тада очигледно све то заташкала.

С којим циљем? За шта им је био потребан Јанковић?

– Не знам ја то тачно, али погледајте само врло чудне детаље из радне биографије Саше Јанковића. Он се малтене одмах по завршетку факултета запослио у опозиционој сорошевској новинској агенцији Бета, па онда одједном прелази у Министарство спорта и омладине код министра Кочовића, који је био кадар ЈУЛ-а?! И чак у једном тренутку постаје помоћник министра. Тек тако, као случајно?! А онда, после Петог октобра, Јанковић одједном од јуловца постаје велики демократа, запошљава се у Мисији ОЕБС-а, па на крају бива постављен за заштитника грађана… Сада видимо да су га све време пројектовали да буде председнички кандидат, да га овако или онако доведу на власт и онда преко њега владају Србијом.

Ко је то радио? Ко га је пројектовао? Наша државна безбедност?!

– Према мојим информацијама, Јанковића је после Петог октобра од наше службе преузела једна моћна западна обавештајна служба. Они имају доказе о његовој умешаности у убиство Предрага Гојковића и сада манипулишу њиме. Јанковић мора да их слуша и да ради све што му кажу. Не дај Боже да он постане председник Србије, ова земља би била најгора, уцењена колонија!

Имате ли било какав доказ за све ово?

– Имам тврдње озбиљних људи из врхова одређених служби. А све би се брзо и лако утврдило ако би се на озбиљан начин поново отворила истрага убиства Предрага Гојковића у стану Саше Јанковића. Има ту још једна јако индикативна ствар. Знате, Саша Јанковић ниједном није конкретно демантовао ниједну од озбиљних тврдњи и сумњи које га терете за саучесништво у злочину. Он ниједном није тужио Информер, који годинама пише о афери „Пиштољ“. Зашто ћути?! Поштени људи не ћуте када их овако озбиљно оптужују.

Јанковић и његове присталице кажу да је истрага завршена и да је истина утврђена…

– Каква црна истина?! Молим вас, па Јанковић је у истрази на питање откуд му барутне честице на рукама прво рекао да је мазио Гојковића по глави, а онда је, кад је утврђено да на глави покојног Предрага није било барутних честица, променио исказ и рекао да је ручно прао веш, па су му тако остали трагови нитрата на рукама… И тај исказ је онда прихваћен као истина?! Молим вас, то су глупости, очигледне намештаљке. Из авиона се види да је Сашу Јанковића неко све време штитио од закона, да би онда он после обављао прљаве послове за тог неког. Ово није теорија завере, ово су све суве чињенице.

Јеремић је Тадићу бранио да иде на Косово

Шешељ каже да су му блиски сарадници Бориса Тадића причали како је Вук Јеремић својевремено био највећи заговорник НАТО пакта и да се одлучно противио одласку Бориса Тадића у посету Србима на Косово!
– Говорио је да је Косово изгубљено у рату и да Србија мора да се хитно декосовизира. У свом саветничком кабинету на Андрићевом венцу кафу је пио само из шоље са грбом НАТО пакта, а приликом једне Тадићеве посете Косову урлао је на друге саветнике зато што је Тадић Србима у енклавама делио српске заставе! – преноси Шешељ.

Добро, а како доказујете да је Вук Јеремић НАТО кандидат?

– То не доказујем ја него документа Амбасаде САД. Све пише у депешама „Викиликса“. Вук Јеремић је плаћеник НАТО пакта који се лажно представља као велики Србин и наводни руски човек. Његов задатак је да превари Србе, да гласају за њега и онда нас уведе у НАТО, призна Косово и одрекне се Републике Српске.

Тврдили сте и да Јеремића плаћају исламисти из Катара и Саудијске Арабије…

– И то не тврдим ја, то пише у документацији коју имам. Имам доказ да је амбасада Катара у Немачкој уплаћивала Јеремићевој невладиној организацији силне паре, стотине хиљада евра! Зашто су то уплаћивали? И одакле њему сада оволике паре, силни милиони да их троши у кампањи. Наравно да га плаћају и исламисти и НАТО. Њихови интереси се у Србији поклапају…

Кажете да ћете ући у други круг председничких избора заједно са Вучићем. На чему темељите оптимизам?

– На озбиљним истраживањима јавног мнења, али и на томе што Срби нису глупи. Знају они и добро виде шта су, ко су, шта раде и за кога раде Јеремић и Јанковић. Зато ће сви који су незадовољни овим режимом, масовно гласати за мене.

А у евентуалном другом кругу са Вучићем…

– Е, то ћемо да видимо. Мислим да и у том дуелу имам велике шансе.

Извор:Информер.рс/Д.Ј.В.