Спорт

ШОКАНТНА ИЗЈАВА ТИПСАРЕВИЋА: Ево шта је рекао за Новака!

Српски тенисер Јанко Типсаревић истакао је да је за тенис добра ствар што је Новак Ђоковић престао да побеђује све редом, али је додао и да јавност превише осуђује до скоро првог играча света

Типсаревић се тренутно налази на турнеји у Јужној Америци, а медије у Буенос Ајресу је занимало како он гледа на ситуацију у којој се нашао Новак Ђоковић, тачније на пораз у другом колу Аустралијан опена.
– То је све изненадило, али се дешава. Људи су погрешно напали Новака да више није исти момак. Ниво на којем игра последњих година је толико висок, да када се деси да изгуби финале Ју Ес опена и игра „само“ финале завршног мастерса сезоне и освоји „само“ Торонто, кажу да му је игра сра*е! Мислим да није фер како га медији некада третирају. Сем тога, сви знамо да се не може остати на том нивоу заувек, јер играчи долазе и одлазе – рекао је Јанко и додао:- Не бих се изненадио и када би на крају године неко о коме ни не размишљамо тренутно био први на свету. Осећам да није добро што Новак није на истом нивоу, али то уједно није лоше за тенис пошто имате те промене које привлаче више навијача. Па ја као један од његових најближих пријатеља никада не гледам када он игра пошто је досадно и знаш да ће на крају да победи! Тако ја као његов пријатељ мислим, а камоли неки просечан навијач. Тако да мислим да то није лоше за свет тениса, не би ли мало дошло до промена – објаснио је Типсаревић.
Он је говорио и о својој повреди, која је сада далека прошлост.- Највише ми је недостајало да играм тенис без бола. Јер и када бих играо, био бих потпуно дрогиран од лекова. Бол и лежање у кревету су трајали три године, што није никако кратак период – истакао је Типсаревић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Извор: Informer.rs