Издвајамо Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ центра за људска права из Ниша о „крадоначелнику“ Београда!

Фото: Јутјуб

КРАДОначелник је у нок-дауну, после писања КРИКа, о рушењу у Савамали.
Нико не мозе тако лепо да те „опере“ и смести, као бивша, остављена и разочарана жена, којој се отму деца, прети, пребија, шиканира. Рањена лавица, спремна је на све, и борбу до краја, на зивот и смрт, ради очувања потомства.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Криминалац Синиша, то није схватио. То је почетак пропасти његовог криминално-мафијашког СНС картела. Који је у Бгд. инсталиран, само као филијала и пословница, док је седиште „холдинга“ у Подгорици и Никшићу. Како је инсталиран ? Монтгомери бивши амбасадор, данас бизнисмен и сива еминенција, контролор свог балканског подземља и његових малих и прљавих диктатора и аутократа. Кардинал Рисеље им је ментор и покровитељ. Данас га СНС месечно плаћа 10.000 еура, док пљачка гладан народ у Србији. Добили су логистику од браце Ницовић. Тајкуна и добитника, српске транзиције, који је за џабе куповао по Србији, уз помоћ директора за тендере у Агенцији за приватизацију, Синише Малог. Новац је стизао из нелегалних послова из родне му ЦГ. Од екипе која влада 30 година, деце комунистичких удбаша.
Браца, родом из ЦГ, дошла су у Бгд. као пуки сиромаси и бозјаци. Данас властодршци, тајкуни, Ђордјија, је први помогао у виду кеса СНС и пословног простора, оснивање СНС секте и великог кеса. Други брат му безбедоносно, цува трон. Човек је најближи амерички играц. Заменик ДЕА за дроге, за надзор, контролу. Да само играци са „сертификатом и лиценцом“ ДЕА, могу неометано да раде, док се уљези и конкуренција сурово елиминишу, најчешће на београдским улицама. Све чешће и у родној ЦГ, јер је скаљарски клан ојачао и жели свој део колача, да доминира, и ове маторце потисне из посла.. Када је вођа досао на власт, морао је да врати услугу.

Пројекат Бгд.Х2О, није никакав арапски пројекат, нити инвестиција, вец другова из ЦГ. Арапи за појављивање су добили неке оранице испод цене, држављанства и друге привилегије. Обећање да ће подићи највећу џамију у Бгд, по југу Србије и Војводини, те колонизацију терориста, и џихадиста.

Треба само одокативно видети сличне градитељске пројекте и подухвате у ЦГ. Да се и лаику отворе оци са сличностима=идентичности са пројектом БГД.Х2О. Само 2 објекта, која су готово идентична су објекат који доминира и пара небо у Петровцу. Други је колосални објекат, који архитектонски штрчи у завали Боретима. На најелитнијим и најскупљим локацијама, које само „елита и одабрани“ могу добити.
Идентичан је слуцај са Бгд. Знајући да Црногорци, воле Београд висе и од свог камења, није теско сабрати 2 + 2. Зато Вучић стити „комплетног идиота“ Синишу, Весића, Нешу и друге из картела. Идентично је штитио, био грудобран и Лончару и генералу Бандицу, рецима “ не дам га“. Као да је краљ.

Зато је вођа посебно сервилан према Милу, лаж за изборе у ЦГ и терорист. Јер их пословне активности повезују. Мило је уздрман и морао је да се повуче, да дели власт са мојковацким кланом, кога предводи садашњи премијер Душко Марковић и тужилац за орг.криминал Катанић, кога је угостио и причинио му државне почасти, као да је државник Кине, Русије или Немачке. Те га водио и правдао му се у Геозаводу, засто касне радови. Гостио по Србији 2 дана, обећавајуци убрзање градње и обрачунавање са свима, који пишу и успоравају овај пројекат.

Његови послодавци и ментори су љути, кивни и бесни на Вучића. Добио је последње упозорење пред „укидање“. Само то се не односи само на њега, јер када уђете у „прицу“ (мафију), ви улазите са целом породицом, батом, мамом и татом. Зато је Алек унезверен и већ више од 12 дана нема га на патетичним и сулудим конференцијама за штампу. Србија и ЦГ су спојени судови, јер се од тамо влада Србијом већ више од 73 год. Зато морају да падну у пакету, да би народ продисао и ослободио се ЗЛА.

У Нишу,
13.02.2017. Центар за људска права и демографију „ЦЛАМП“