Издвајамо Србија

ШОКАНТНО-ПРОНАЂЕНО ПИСМО НА АРКАНОВОМ ГРОБУ: Било је стављено у вазу са цвећем, а ево шта пише у њему!

На Аркановом гробу пронађено је писмо које је било у фасцикли и стављено је у вазу са цвећем, а ево шта је у њему написано.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гроб Жељка Ражнатовића Аркана не посећују само његова жена Цеца и деца Вељко и Анастасија, већ и жена средњих година.

Људи који раде на Новом гробљу рекли су нам да је непозната госпођа дошла пре неколико дана и оставила цвеће у вази. Након тог сазнања ми смо обишли Арканову вечну кућу и поред цвећа нашли и писмо у провидној фасцикли.

Драги мој, пишем ти сада јер знам да је прошла годишњица, да су били сви, али не и ја. Ја сам дошла онако тихо, као што си ти долазио к мени. Волела сам те више од живота и волећу те заувек, јер си ти био мој херој. Знам да си неправедно отишао на онај свет. Знам да је лудо што ово радим и знам да те је Цеца много волела, као и ти њу, и знам да би она живот дала за тебе – стоји у писму мистериозне жене.

Ово је први и последњи пут да долазим на твој гроб и зато ти остављам ово писмо да део мене буде уз тебе. Киша је и хладно је, а тако је годинама било у мом срцу. Тигре мој, почивај у миру, заувек твоја пријатељица, која те чува у срцу – написала је у писму жена које је потписала само иницијалом Н.

Радници на Новом гробљу кажу да је Арканов гроб иначе веома посећен.

– Многи његови поштоваоци долазе и покојном команданту остављају писма, цвеће и пале свеће. Недавно сам приметио једну жену која је стајала на Жељковом гробу. Задржала се око пола сата, видео сам да је оставила цвеће, али на то нисам обраћао пажњу

Извор:Курир.рс