Издвајамо Србија

ШОКАНТНО! ВУЧИЋ ЋЕ ПОБЕСНЕТИ: Јелена Милић га прозвала да прави ПРЕДИЗБОРНУ ДРАМУ на КОСОВУ! (ФОТО)

Директорка Центра за евроатланске студије (ЦЕАС) Јелена Милић отворено се спрда са тешком судбином Срба на Косову и Метохији и тешким условима у којима живе!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је на званичном Твитер налогу дословце написала:

На основу чега ТАЧНО се гради ова драма око положаја Срба на Косову – ниподаштавајући тако све претње којима су Срби са Косова изложени годинама уназад а нарочито последњих дана.

Подсетимо, због драматичне ситуације на Косову, изазване приштинском опструкцијом дијалога у Бриселу, премијер Србије Александар Вучић одржао је хитан састанак са представницима Срба са КиМ и том приликом је нагласио да ће политика владе Србије бити да по сваку цену очува мир.

– Не наседајте на провокације, останите на својим огњиштима, Србија ће бити уз вас – замолио је председник Владе Србе са Косова.

У серији твитова НАТО Јелена Милић још једном је показала је колико не подноси Србију и Русији и највише државне функционере две земље.

– Путин, Медведев, Путин, Медведев, Путин, Путин, Вучић, Дачић, Вучић, Вучић – написала је она ничим изазвана на Твитеру, али да све буде горе ту није стала, већ је у једном твиту оценила како се Србија ‘ердоганизује’. Шта је хтела да каже, никоме није јасно.

 

Извор: Информер.рс