loading...
Србија

СКАНДАЛ: У Новом Пазару не разумеју српски језик, траже превод на бошњачки!

Пазарци ће захваљујући пронађеној рупи у закону имати времена да региструју играче и да у пуном саставу изађу на мегдан Звезди
Свакакве ситуације можемо да видимо у српском фудбалу, где се клубови довијају на разноразне начине да пронађу рупе у закону и да ”превеслају” правила ФСС-а. Ипак, досад није виђена ситуација као у Новом Пазару, чији су челници захтевали превод одлуке ФСС-а на бошњачки језик, јер ону која је стигла на адресу њиховог клуба, а која је била на српском језику, наводно нису разумели, преноси Журнал.
Новом Пазару је Дисциплинска комисија ФСС-а забранила регистровање нових играча због нерегулисаних дуговања према фудбалерима и тренерима. Ипак, сада ће ФСС морати да ангажује преводиоца на босански језик, да напише ново решење о забрани регистровања играча, а Пазарци ће након што добију преведену одлуку, имати право жалбе на њу.

Свакако ће ова процедура потрајати, па ће Пазарци имати могућност да лиценцирају нове фудбалере и да са њима у тиму заиграју против Црвене звезде у 1. колу Суперлиге.

Тај меч је заказан за суботу, 18. фебруар од 15 часова на Маракани, а улаз је бесплатан одлуком црвено-белих

Извор: Telegraf.rs
loading...