Издвајамо Свет Спорт

СКАНДАЛОЗНО-Ево шта је амерички новинар РЕКАО о Дивцу и АУТОМАТСКИ добио отказ (ФОТО)

Није бирао речи о српском асу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трејд Демаркуса Казинса из Сакрамнта у Њу Орлеанс који је дело генералном менаџера Кингса Владе Дивца изазвао је велико незадовољство међу навијачима тима из Калифорније, али и не само међу њима.

Водитељ популарне радио-станице у Сакраменту Демијен Барлинг назвао је Дивца мороном у живом програму и због тога је експресно суспендован. У емисији “Тхе Ло-Доwн“ Барлинг је са гостима коментарисао скорашња дешавања у Сакраменту, тачније конгеренцију за медије коју је Дивац одржао и током које је открио неке детаље везане за трејд Казинса. Оно што је испровоцирало Барлинга је изјава Дивца да је два дана раније имао бољу понуду за Казинса од оне коју је на крају прихватио.

– То је срамотно, апсолутно срамотно – рекао је Барлинг и онда објаснио на шта је мислио. – Тај тип није способан да буде генерални менаџер. Ово је стварана живот, па да ли сте икад чули да менаџер на прес конференцији каже: Имали смо бољу понуду. Морону! Па не можеш тако да причаш! То је грозно, не знам шта бих рекао.

Већ у наредној емисији Барлинга није било пошто су главни у у радио станици одлучили да га суспендују јер је претерао у коментарисању потеза Владе Дивца.

Извор:СрбијаДанас.цом