loading...
Издвајамо Србија

СЛУЧАЈНОСТИ ИЛИ НАМЕРА? Вучић копира преиздборне спотове украјинских ФАШИСТА! (ВИДЕО)

Први предизборни спот кандидата СНС за председника Србије Александра Вучића од јутрос је привукао велику пажњу на друштвеним мрежама. 

Исте вечери када је на прослави рођендана председника Србије Томислава Николића у медије процурела информација да ће се кандидовати на изборима, а само дан након што је Председништво СНС одлучило да у ту трку пошаље Александра Вучића, на Фејсбук профилу актуелног премијера појавила се високобуџетна реклама, снимана у авиону са великим бројем статиста и глумаца.

С обзиром на квалитет рекламе сигурно је да није могла бити снимљена за кратко време, што значи да је снимана и пре него што је јавност знала ко ће бити кандидат СНС. Реклама кружи друштвеним мрежама, а постављена је на профил у 21.39 часова на Сретење.

Међутим, корисници друштвених мрежа су пронашли да овај спот јако подсећа на већ снимљен спот Украјинске агенције „Shaviv Strategy and Campaigns“. Како се наводи на сајту, „Шавив“ је консултантско глобално политичка агенција специјализована за освајање изборних кампања у име десног центра.

Погледајте спот ове агенције па сами процените да ли има сличности или не:

Извор: Жиг Инфо,Жељко Маторчевић

loading...