Издвајамо Србија

ВУЧИЋ: Синиша Мали је изузетно способан градоначелник и никада никога нећу јавно смењивати!

После најновије афере која се подигла око градоначелника Београда Синише Малог, када је његова бивша супруга Марија у јавност изнела сасвим другу страну приче о прању новца, офшор компанијама, становима у Бугарској, рушењу у Савамали и бројним некретнинама у његовом власништву, реаговао је и премијер Србије Александар Вучић

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је гостујући у емисији “Упитник” на РТС-у говорио на ту тему.

– Јасно је да је неко из града стајао из акције у Савамали. Као што сам рекао, требало је усред дана, легално, срушити нелегалне објекте, булдожерима, у по бела дана. Нажалост они су то урадили у време када се то не ради и имаће политичке последице. Нећемо чекати правоснажне пресуде. У том смислу позиција господина Малог је, не лака, него није дугорочно одржива. Међутим, никада нећу смењивати никога јавно.

– За мог друга Синишу, увек сам на женској страни. Рећи ћу нешто против њега – деца треба да буду уз мајку. Али, ко су људи који су злоупотребили нечију бившу жену, која је у сукобу око старатељства са бившим мужем?! То нису људи. Користите то за политичке обрачуне? Дно дна. Најпрљавије што можете да користите. Разумем њу, разумем и њега. Врло је тешко да Синиша Мали остане на месту градоначелника још дуго. Неће бити кандидат за новог градоначелника – поручио је премијер.

Вучић је похвалио актуелног градоначелника као врло способног.

– Нема дилеме, у његово време је доста урађено у Београду. Враћени су дугови, град је доведен у ред.
Извор: Телеграф.рс