Србија

ВУК ЈЕРЕМИЋ: Режим чији су саветници Тони Блер и Бил Клинтон нема никакво право да прича о разарању Србије

Информативна служба тима Вука Јеремића огласила се саопштењем после саопштења СНС након скупа који је Јеремић организовао у београдском Дому омладине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јеремић је том приликом представио програм са којим ће се кандидовати на председничким изборима у Србији, а из СНС је оцењено да су “грађани већ упознати са његовим програмом“.

“Режим чији су саветници Тони Блер и Бил Клинтон нема никакво право да прича о разарању Србије, јер су управо ти који се данас плаћају нашим новцем рушили и засипали Србију осиромашеним уранијумом. У таквој Србији коју годишње напушта 60 хиљада људи од када је власт преузела СНС, посао данас имају њихови страначки кадрови који уништавају материјалну супстанцу и угрожавају будућност наше деце. Лажна обећања су једино по чему су познати и по чему ће остати упамћени након што их енергија народа врати на политичку маргину“, наводи се у саопштењу.

Такође, упућена је и порука функционеру СНС Миленку Јованову, који је потписао саопштење СНС поводом представљања Јеремићевог програма.

“Господину Јованову, као и његовим страначким колегама топло саветујемо да добро погледају и послушају снимке са промотивних активности Вука Јеремића, јер ће сигурно уочити разлику између 50 и 500 људи колико их је вечерас било у Дому омладине у Београду, пошто су се већ доказали у пребројавању и пописивању људи“, закључује се уз саопштењу.

Јеремић је на представљању свог програма рекао да су председнички избори једино место на коме нема манипулације и да ће грађани моћи да бирају између Александра Вучића и њега, те да намерава да буде активан председник који користи легитимитет добијен од грађана.

 

Извор: B92.net