Издвајамо Србија

ЗАСТРАШУЈУЋЕ!НАПАД ТЕРОРИСТЕ КАМИКАЗЕ: Стравични детаљи албанског пакленог плана за заустављање „СРПСКОГ ВОЗА“

Александар Вучић открио како је један од албанских терориста био припреман да се као машиновођа жртвује и са локомотивом из супротног смера закуца у воз који је пошао из Београда

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пажња целе Србије 14. јануара била је усмерена у путовање једног воза. Прозван “Српски воз” који на 21 светском језику носи поруку “Косово је Србија”, постао је представницима привремених институција у Приштини изговор да на административну линију између централне Србије и Косово и Метохије пошаљу припаднике специјалне јединице РОСУ са дугим цевима. Чини се да су минути делили од нових српских жртава. Ова реченица додатно добија на тежини, после откривања детаља плана, како је заправо Хашим Тачи намеравао да заустави улазак воза у Лепосавић.

Воз је више сати стајао у Рашки, последњој станици пре административне линије са КиМ, пошто су објављени снимци да је уз шине на прузи којом треба да прође постављен експлозив.

Специјалне јединице косовске полиције РОСУ са дугим цевима и опремом за разбијање демонстрација, биле су распоређене на железничкој станици у Доњем Јарињу. Такође су, мимо одобрења НАТО дошли са 17 оклопних возила на магистрални пут, који повезује север Косова са Приштином.

Идеално припремљен терен за крваву православну Нову годину.

Премијер Александар Вучић је тада на ванредној конференцији за новинаре рекао да је његова одлука била да заустави воз у Рашки, и да покажемо свима да желимо мир.

Стиче се утисак да су наелектрисаној атмосфери за длаку избегнути оружани сукоби и нове српске жртве.

Међутим, опасност је била већа, него што се тада чинило. Хашим Тачи је имао гори план, него што се у први мах чинило.

Наиме, један од некадашњих албанских терориста био је припреман да се као машиновођа жртвује и са локомотивом из супротног смера закуца у воз који је пошао из Београда.

– Они који су нашли машиновођу терористу да иде у супротном смеру. Ми имамо имена, само смо чували крхки мир – открио је детаље пакленог плана премијер Александар Вучић, на синоћњој конференцији за новинаре у касарни “Стефан Немања” у Рашки.

Због свега наведеног, не чуди страх Срба са севера и југа Косова и Метохије, који су уплашени због атмосфере која се ствара, а која подсећа на ону која је била у време погрома српског народа. То су, такође синоћ рекли заменик косовског премијера Бранимир Стојановић и градоначелник Северне Митровице Горан Ракић, у паузи разговора са Вучићем.

Извор:Телеграф.рс