Издвајамо

Ако сте сањали преминулу особу: То може да значи само ово!

Фото: Pixabay.com

Наши вољени који су преминули често нам се појављују у сновима. Често је то, зато што нам много недостају, али некада ти снови носе много дубљу поруку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да ли вас је некада посетио неко од ваших најмилијих у сновима, а недавно је преминуо? Да ли сте се питали шта то значи? Медијум Лори Мур верује да када вас посети неко у сну, ко је преминуо, он хоће да вам пошаље поруку.

Покушавају да кажу да је све у реду

Мур каже да често наши преминули не долазе док нисте завршили процес жаљења тако да би њихова порука могла да допре до вас. Ако видите да они долазе до вас у сну, значи да су добро и да су стигли до ’’друге стране’’. Посећивати ће вас да би вам дали до знања да су присутни – било то преко мириса или трептаја светлости или одређеном песмом на радију.

Покушавају да вам ставе до знања да ће увек бити ту да вас подрже у свему

Можете видети ваше вољене у сну, кад се налазите пред тешком животном одлуком, што је начин да вам кажу да вас подржавају.

Хоће да вам кажу да вас воле

Само желе да знате да вас воле и да пазе на вас.

Можда вас и упозоравају

Ако хоће да вас упозоре на нешто, појавиће се на начин другачији него што то раде уобичајено. Изгледаће чудно или неприродно у сну, а то су знаци које не смете да игноришете.

Некада не проговарају ни реч

Они можда неће проговорити у сну, већ ће пренети поруке телепатски. Можда ће се само насмејати и отићи дајући вам до знања да пазе на вас.

Нисте једини – ови снови су чести и нормални

Ови снови се дешавају свима који су имали неког ко је недавно преминуо. Ако нисте сањали вољену особу која је преминула, а хтели бисте да допрете до ње, водите дневник снова или спавајте са неком од личних ствари вољене особе.

 

Извор:  dnevno.rs

Фото: Pixabay.com