loading...
Занимљивости Издвајамо

АКО ВАМ СЕ ДЕШАВАЈУ ЛОШЕ СТВАРИ У КУЋИ ПРОБАЈТЕ ОВО: Једноставан трик открива негативну енергију!

Постоје бројне технике којима можете да утврдите да ли у вашем дому постоји негативна енергија. Најједноставнији начин да то урадите јесте уз помоћ чаше напуњене водом.

Шта је уопште негативна енергија? Свако од нас има своју енергију која се задржава на местима где боравимо и у предметима које користимо. Наши домови су места где се сусрећу различите енергије, што он нас самих, што од чланова породице.

Свака особа која улази у наш дом уноси и одређену врсту енергије, а она може бити позитивна или негативна. Негативна енергија узрокује стрес, здравствене и финансијске проблеме и лоша осећања. Уколико мислите да је у вашем дому присутна таква енергија, одмах нешто предузмите.

Представљамо вам одличан трик како да уз помоћ чаше воде откријете негативну енергију у вашем дому! Поступак је врло једноставан и ево шта треба да урадите:

У прозирну стаклену чашу ставите морску со (со би требало да заузме 1/3 чаше). Након соли, у чашу наспите 1/3 хладне воде и 1/3 белог сирћета.Чашу одложите у соби у којој мислите да је скупљена негативна енергија.

Након што сте поставили чашу, нико не сме да је дира следећа 24 сата. Уколико је течност у чаши у истом стању у каквом сте је оставили, можете да одахнете, у тој соби није присутна негативна енергија.Али, уколико у чаши приметите мехуриће или течност постане непрозирна, очигледно је да имате неких проблема.

Након што је течност у чаши апсорбовала негативну енергију, баците течност у wц шољу и пустите воду. Поступак понављајте сваки дан, све док течност у чаши не постане бистра.

Извор:опанак.рс

loading...