Избори Издвајамо Србија

БЕЛИ ПОСТАО ФЕЈСБУК СЕНЗАЦИЈА: Поставио је РЕКОРД који ће тешко бити оборен

Интернет кампања Љубише Прелетачевића Белог, оборила је све рекорде када су предизборне кампање у Србији у питању, па је тако доскоро мало познати локални политичар из Младеновца за свега две седмице створио праву армију интернет фанова!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Војислав Шешељ је и даље убедљиво најпопуларнији политичар на Фејсбуку са 187.953 пратиоца, а за њим следе Александар Вучић са 135.158 и Љубиша Прелетачевић – Бели са 101.599. На четвртом и петом месту рангиране су странице Вука Јеремића и Саше Јанковића.

Бошко Обрадовић, Саша Радуловић, Милан Стаматовић, Ненад Чанак и Мирослав Паровић по броју Фејсбук пратилаца поприлично заостају за првопласираном петорком. Куриозитет је да кандидат ДСС-а Александар Поповић уопште ни нема своју страницу, већ са бирачима, и то веома ретко, комуницира путем страначке Фејсбук стране.

„Ако се посматра раст броја пратилаца, Љубиша Прелетачевић – Бели је убедљиво на првом месту са 57.405 нових пратилаца за седам дана, односно скоро 8.000 нових фанова сваког дана, што је незабележено у историји вишестраначја у Србији“, изјавио је Илија Вучевић из агенције Клипинг.

Невероватну популарност Прелетачевића на Фејсбуку најбоље илуструје чињеница да је на другом месту Саша Јанковић, са свега 4.426 нових пратилаца током целе претходне седмице, додао је Вучевић.

И када је број интеракција (свиђања и дељења постова или коментара) у питању, Прелетачевић је убедљиво на првом месту са чак 322.000 интеракција за седам дана. За њим следе Вук Јеремић са 83.300 и Саша Јанковић са 70.500 интеракција са пратиоцима.

 

Извор: Курир