Издвајамо Регион Србија

БЕОГРАЂАНИ ДОЖИВЕЛИ ШОК У ЦРНОЈ ГОРИ! Три младића упала у аутобус са ПАЛИЦАМА И БЕСНИМ ПСОМ, па претили путницима

У аутобусу пуном Београђана, који саобраћа од Херцег Новог до Београда, око 2 сата после поноћи дошло је до инцидента када су возило „улетела“ тројица младића са палицама и псом и запретили путницима и возачима, сазнаје „Блиц“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, како нам је испричала Београђанка која се налазила у аутобусу, до инцидента је дошло због једне путнице која је инсистирала да седи сама на два места, иако је возило било пуно и за то није било услова.

– Једна жена је захтевала да седи сама. Прво ју је возач пребацио поред једног младића, а онда се бунила да ју он малтретира. Онда је прешла поред друге жене, али је и даље тражила да купи још једну карту како би добила слободно место поред себе. Возач јој је рекао да то не може јер једноставно нема места у аутобусу – испричала је за „Блиц“ Београђанка која је била у овом аутобусу, али је због страха инсистирала да остане анонимна.

Како каже, након тога, путница је наставила да прави проблеме.

– Упорно је причала да она није било ко у Црној Гори, да је инспекторка, па је вадила неку значку, а онда је почела да телефонира и некоме прича да је малтретирају у аутобусу – прича Београђанка.

Убрзо након тога, око 2 сата ујутру, када је аутобус био у Бијелом Пољу, возило је престигао црни аутомобил и зауставио се испред.

– Возач је зауставио аутобус, а у возило су упала три момка. Викали су, шетали се по аутобусу, а онда су двојица стала испред аутобуса и врата са псом који је бесно лајао, а трећи је остао у аутобусу, махао палицом и викао: „Шта је сад? Што сад ћутите? Да чујем ко је малтретира?“ – прича ова видно узнемирена суграђанка.

Она каже да су путници, као и возач, били преплашени и да су ћутали и само чекали да се драма заврши.

Како додаје, скоро пола сата су се младићи шетали по аутобусу и били изузетно непријатни.

– Било је страшно. Замислите како изгледа када неко у пола ноћи пресретне аутобус и упадне са палицама и псом и виче на све нас. Било је страшно што су узнемиравали и возача који након тога треба да нас вози сатима – каже она и додаје да је до инцидента дошло у аутобусу превозника „Роyал“ који је око 21 сат кренуо из Херцег Новог.

Драма у аутобусу окончана је након пола сата, када су момци напустили возило и отишли у непознатом смеру. Путници су записали регистарске ознаке аутомобила којим су отишли и већ на граници податке предали црногорској полицији.

У превознику „Роyал“ су нам потврдили да су упознати са тим да је дошло до инцидента.

– Како ми је возач аутобуса рекао, дошло је до инцидента када је једна путница одбила да дозволи другом путнику да седне поред ње, јер је она наводно приватни детектив и забрањује да било ко заузима место поред њеног. Показала је возачу и неку легитимацију чак. То се десило прексиноћ око 2.15 после поноћи, када се примао нови прилив путника у Подгорици. Иако јој је возач рекао да ће бити 3-4 места слободна у последњим редовима аутобуса, путница није одустала. Затим су негде даље након тога аутобус зауставила тројица људи, ваљда и њен супруг међу њима, и почели да прете путницима – кажу у „Роyалу“ и додају да нико од 44 путника није повређен и да је након инцидента позвана полиција из Мојковца.

Извор:Блиц.рс/М.К., А.Р.