Издвајамо Србија

БЕСНИ РАТ ИЗМЕЂУ ДОСОВСКИХ НАТО КАНДИДАТА: Јеремић осумњичио Сашу Јанковића за убиство?! (ВИДЕО)

Фејсбук страница „Критична маса“ иза које, како наводе медији, стоји пропагандни тим досовског кандидата за председника Србије Вука Јеремића, објавила је видео снимак у коме сумњичи другог досовског кандидата Сашу Јанковића за убиство студента Предрага Гојковића!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На видео снимку под насловом „Саша Јанковић – Лаж или истина“ види се Јанковићево гостовање на РТС у којем је изјавио да је 9. марта 1991. године био на ратишту, а затим и напомена да је у питању ЛАЖ, јер  „9.марта 1991. није било сукоба на територији бивше Југославије“.

Аутори снимка се даље питају: „ако лаже ово… како му можемо веровати за…“ аферу „Пиштољ“. Снимак „Критичне масе“ завршава се констатацијом да „родитељи убијеног Предрага Гојковић 24 године чекају истину“.

Како тврди портал Телепромтер.рс, пропагандни тим Вука Јеремића направио је више Фејсбук страница које би требало да личе на Фејсбук странице обичних грађана, али уствари функционишу у склопу Јеремићеве пропагандне машинерије.

Једна од Фејсбук страница иза које стоји Јеремић, наводи овај портал, зове се “Критична маса”.

На први поглед се чини да се ради о Фејсбук страници коју су вероватно спонтано направили неки млади људи у знак бунта према актуелном владајућем естаблишменту.

Међутим, како Телепромптер.рс сазнаје, Фејсбук страницу “Критична маса” основао је и финансира пропагандни тим Вука Јеремића.

Како се чини, страница “Критична маса” направљена је почетком августа месеца, али је активирана тек 6. јануара ове године, десет дана пре него што је Јеремић званично саопштио да ће се кандидовати на председничким изборима, пише Телепромтер.

Истог дана објављена је следећа порука: “Време је да се освестимо!”

Четири дана касније, 10. јануара, шест дана пре Јеремићеве кандидатуре, објављен је креативно измонтиран снимак под називом “Топ 10 лажи о Вуку Јеремићу”.

 

Извор: Информер