Издвајамо Србија

БЕЗ СЕКИРАЦИЈЕ, ОВАКВУ СРБИЈУ НАМ ОБЕЋАВАЈУ ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТИ: Живећемо у земљи чуда, либерленду и биће нам..

Кад би све бајке из програма кандидата биле испуњене, у нашој земљи би, без претеривања, текли мед и млеко
Гласачи не треба да се секирају јер ће будући председник бити најбољи од свих, човек пре свега, који ће државу вратити грађанима, бити увек на страни народа, па ће Србија брзо бити и боља и јача.Зато брзо јавите пријатељима и рођацима да се што пре врате из Америке, Канаде, Новог Зеланда… јер предизборни слогани и обећања на политичкој пијаци за 2. април најављују почетак живота у потпуно новој Србији.Јер, ко год да победи, свима ће нам тећи мед и млеко.

Новчаник све дебљи

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сви од реда обећавају дебље новчанике јер имају план како да од српске економије направе машину за прављење пара. Страни инвеститори неће више чекати у реду да уложе у нашу привреду. Кад у здање на Андрићевом венцу уђе нова администрација, ма која са изборне пијаце, наша економија може само да процвета. Разлике су само у нијансама, јер једни обећавају крв, сузе и зној, други ослањање на Кину, трећи се уздају у баћушке, а четврти у систем Робина Худа и опорезивање богатих. Сви разумеју сиротињу и најављују јој бољи живот.

Живели пензионери

Најсрећнији због доласка новог председника треба да буду наши најстарији грађани. Веће пензије су нова мантра коју понављају сви кандидати редом. Из табора владајућих уверавају да ће олабавити онај каиш што су морали да притегну, а опозиција обећава да ће неправду према њима исправити док си рекао „кекс“.

Омладинцима све на тацни

Ни млади нису заборављени у пропагандним памфлетима. Навалиће омладина и нови брачни парови на најповољније стамбене кредите. Ако хоће на село, смишљени су подстицаји да се живот врати и у рурална подручја. Један кандидат био је сасвим конкретан у овој теми и у случају његове победе студенти ће моћи да се башкаре у председничкој резиденцији на Дедињу.

Ни на Исток ни на Запад

Мада су кандидати показали извесну склоност да стубове спољне политике померају како им дуне, Србије ће задржати постојећи курс војне неутралности, уз могуће благе заокрете ка Москви или Бриселу. У Вашингтону ћемо свакако имати пријатеља Доналда Трампа, ма ко да победи. Трампову рампу за избеглице преузеће ипак само један кандидат и у његовој изведби то ће бити бодљикава жица. За десет кандидата Косово остаје јужна српска покрајина.

Скенер
ПЛЕМЕ, ЛИБЕРЛЕНД ИЛИ ЗЕМЉА ЧУДА

Цвијетин Миливојевић из маркетиншке агенције „Прагма“ скенирао је за наш лист обећања 11 кандидата и открио на шта ће личити Србија у случају да сваки од њих победи.

1 Саша Јанковић – Србија као метафизичка република људских права
2 Вук Јеремић – Србија као транспарент „И Србија и свет“
3 Мирослав Паровић – Србија као грчка Спарта
4 Саша Радуловић – Србија као велики либерленд без државног устројства
5 Љубиша Прелетачевић Бели – Србија у којој ће све бити бело и на белом
6 Александар Вучић – Србија као протестантска Немачка
7 Бошко Обрадовић – Србија као велика многочлана племенска заједница
8 Војислав Шешељ – Србија као руска царска губернија
9 Александар Поповић – Србија у којој све мирише на различак
10 Милан Стаматовић – Србија као Златибор
11 Ненад Чанак – Србија као земља чуда у којој царује другарство и истина изнад свега

 

Извор: Курир