Здравље Издвајамо

БИЉКА КОЈА УНИШТАВА РАК: Монах је годинама проучавао и открио нам рецепт!

Службовао је у Бразилу међу сиротињом и тада је приметио да се у народу људи брзо и лако опорављају од разних обољења користећи ову биљку

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фрањевачки монах и учитељ Романо Заго из Бразила годинама је проучавао лековиту биљку алоју и осмислио је посебан лек за који тврди да, између осталог, спречава и лечи рак. О томе је објавио и књигу „Рак је излечив“.

Романо Заго службовао је у Бразилу међу сиротињом и тада је приметио да се у народу људи брзо и лако опорављају од разних обољења користећи различите врсте алое. Након тога Романо се посветио проучавању ове биљке и 20 година је провео на том послу.

Наставио је то и пресељењем у Витлејем, где и данас живи у позним годинама јер је рођен 1932. године. Према сведочанствима оца Романа и његових многобројних пацијената, на овај начин лечени су тумори материце, гласних жица, дојки, простате, мозга, дебелог црева, бешике, костију, леукемија…

Рецепт против рака

Припрема: За рецепт се препоручује алое арборесценс која је много боља и јача врста него алое вера. Покушајте да пронађете ову врсту. Све успевају и код нас, чак и у посудама у кућама. Ипак, ако баш нисте у стању да нађете алое арборесценс, може да послужи и алое вера, која има слична својства, али само слабија.

Листове или лист тежине 300 г оперите, уклоните бодље, исеците на комадиће и убаците у блендер. Додајте пола килограма меда и 5 кашика јачег алкохолног пића које служи за бољу апсорцију на капиларном нивоу приликом конзумирања.

Ако баш не конзумирате алкохол, употребите природно јабуково сирће у истој размери. Смесу блендирајте 2-3 минута. Сипајте напитак у стаклену боцу, коју ћете да држите искључиво у фрижидеру.

Конзумација: Узимајте 1-2 кашике најмање пола сата пре јела три пута на дан. Пре употребе боцу добро промућкајте. На почетку узимајте 1 кашику три пута дневно, а после можете да повећате дозу на две. Смеса у рецепту довољна је за 10-12 дана коришћења.

Попијте све. Након ове дозе прави се пауза од 10 дана, па се третман понавља по потреби. Третман може да се користи заједно са западним медицинским терапијама. Пауза од 10 дана је због благе токсичности коју биљка поседује, иако је многи користе и без пауза.

Извор:24сата.хр