Издвајамо Свет

БОЛЕСТ! СВЕТ ДЕФИНИТИВНО ИДЕ КА СВОМЕ КРАЈУ: Они траже легализацију полних односа са МРТВИМА!

Живимо у времену када је допуштено убијати децу у крилу мајке, када је допуштено чинити најодвратније злочине у име демократије. Свет дефинитивно иде своме крају. Звери су се заиста расплесале, а као главне алатке њихова свепрождирућег махања су ‘људска, женска антидискриминацијска’ и сва могућа настрана права која захтевају – а чини се и добијају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Није прошло ни две године како је бивши амерички конгресмен Том Делаи најавио легализацију 12 нових перверзија, и већ нам стижу вести о захтевима за легализацијом. Догодило се то у Шведској. Млади Шведске либералне партије предали су законодавним телима своје земље захтев за легализацију некрофилије и инцеста.

Део те странке тврди да би полни односи са ‘мртвима’, као и односи између најближих сродника требали бити законом дозвољени због тога што ‘НИКО’ нема право људима одређивати шта је морално, а шта није. Цецилија Џонсон, вођа омладине те странке изјавила је како сматра да нико не сме забрањивати ‘љубав’ у погледу инцеста, а што се некрофилије тиче, казала је да ако особа на самрти потпише документ да даје своје тело за такве услуге, да ту нема што држава забрањивати. Додала је да се њој и њеној странци никако не свиђају морални закони нашег друштва те да је захтев за укидање моралних закона корак испред свих.

Том ДеЛаи је 2015. рекао: „Постоји тајни документ који је изашао из министарства правосуђа. Они ће сада ићи у легализацију 12 нових перверзија, као што су бестијалност, полигамија … секс са дечацима ће постати легалан … Имају цео списак стратегија с којима ће ићи на цркве, свештенике и сваки бизнис који ће се покушати позивати на верску слободу. То надире попут плимног таласа. „Након његове изјаве цео свет се смејао. А сада?

Шта рећи на ово дијаболично саблажњавање и живих и мртвих, осим да је овај корак ‘младих’ само плод безбожне политике која годинама, поготово у западном делу света, лаганим корацима испира савест нашег друштва. Управо то доказује борба против морала и било каквих општељудских закона. Шта ће нам они? Само сметају људској слободи ?! Ови људи мисле да мицањем савести и морала из друштва бришу и Господа и не схватају да заправо прихватају правила господара разврата, најављеног и у Библијској књизи последњег времена!

Међутим, шта очекивати? Ипак, живимо у времену када је допуштено убијати децу у крилу мајке, када је допуштено чинити најодвратније злочине у име демократије. Живимо у времену разврата и времену када затворених очију тапкамо у стварности док нам одузимају – људскост! Међутим, да би се ствари мењале потребно је будно реаговати, а не ћутати као што сада ћути свет.

 

Извор: Dnevno.hr