Издвајамо Свет

БРУТАЛНО ИСКРЕН ГОВОР ВЛАДИМИРА ПУТИНА: Европа је престала да верује у Бога и окренула се Сотони! (ВИДЕО)

Владимир Путин ( фото:ЈуТјуб)

Највећа опасност за Руски идентитет је повезана са процесима који се догађају ван Русије. Они укључују међународне односе, морал и друге аспекте.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видимо да су Евро-атлански савези одбили своје логичне путеве, а ти путеви су хришћански, који су база западне цивилизације. У тим земљама, традиција и идентитет су угашени. Национални, религијски, културални, па чак и полни идентитети се већ релативизују.

Њихове политике плаше породице са пуно деце, како би их могли изједначавати са хомосексуалним партнерством.

Вера у Бога, постаје једнака вери у Сотону. Оваква политичка коректност странака, доводи до легетимизације и пропаганде педофилије.

Људи у Европи су постали преплашени и посрамљени говорити о повезаности са својом вером. Хришћански празници се настоје релативизирати, како би сви који их славе били исмејани.

Оваква приватизација културе доноси велику демографску и моралну кризу запада. Највећи доказ моралне кризе су репродуктивне слободе.

Не може, запад ‘опстати’ доводећи имигранте у своје земље.

Без хришћанског морала, који је дубоко усађен у људима хиљадама година, изгубиће се људско достојанство. Због тога ми сматрамо да је природно, да очувамо те моралне вредности.

Морамо имати поштовања према свим мањинама, али у исто време не смемо смањивати права већине.

На националном нивоу, морамо бранити свој суверенитет. Из светске перспективе, САД-е су постале жртве новог идентитета.

 

 

Извор: Benjamin K./croative.net