Издвајамо Србија

ДАНИМА СЛАВИЛИ ДОБИТАК АУТОМОБИЛА: Извучени у наградној игри са рачунима,а онда је уследио ШОК!

Професионални возач из околине Пријепоља Златко Несторовић (40) каже да се радовао и славио, а затим доживео шок.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Откривен је још један случај неисправног учешћа у наградној игри “Узми рачун и победи“, од укупно тридесетак, а последњи у низу тиче се дечака Илије (11) који је остао ускраћен за аутомобил.

Његов отац Златко Несторовић (40) адресирао је пошиљку са 10 уредно прикупљених фискалних рачуна, а коверту је именовао на сина са надом да ће му донети срећу.

– Бог је погледао моје дете, дао му да буде срећковић међу неколико милиона људи. Радовао се до бесвести, а затим је доживео шок и ја сада не могу да му објасним да ауто неће бити паркиран у нашем дворишту. Син ми је сада под стресом. Ми немамо приступ интернету да бих видео правила, а на телевизији ниједном нисам чуо то правило. Ма брука и срамота, само се поигравају са грађанима – негодује овај професионални возач из околине Пријепоља.

Како каже, посало је још неколико коверти, али не би волео да их извуку да му се Илија не би више нервирао.

– Нити ћу ја наставити да шаљем, изгубио сам поверење у државу. Толико сам славио, пуна ми је кућа била, три сата ми је звонио телефон без престанка. Обрадовао сам се, јер тренутно возим ауто 20 година стар, а тај нови би нам баш добро дошао – закључио је Златко.

Извор:Ало.рс