Издвајамо Србија

ДАНИЦА ДРАШКОВИЋ поред Ђукановића, једина Српкиња из Црне Горе која презире Русију!

Да ни ми ни ви не бисмо прошли онако како је прошао Вук Драшковић, Српски покрет обнове и оних 800.000 гласача не треба се много упуштати у речи Данице Драшковић. Треба само пратити њена дела. НИС је руски интерес. Нека чим пре изађе из њега и тако личним примером покаже како се бори за интересе Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Деведесетих је у Србији, поред свих оних ствари које су значиле велико страдање и рат, било и ДеДе-а.

И то дуплог.

Постојао је чувени ДД — Дневников додатак у којем су додатно испирани мозгови пореских обвезника. Постојала је и ДД — Даница Драшковић, сива еминенција Српског покрета обнове, па још на штиклама.

Многи ће се заклети да је Вук Драшковић у доста кључних ситуација само отварао уста, а говорила је Даница. Само стављао и повлачио потпис, а одлучивала је Даница.

Она мисли…

Деведесете се данас помињу само у политичким надгорњавањима странака. Једино што је остало исто као ономад је ДД. Наиме, Даница Драшковић и данас живи на високој штикли. Око 50 одсто од пореских обвезника Србије и око 50 одсто од пореских обвезника Русије.

Седи Дана, тако је сви најбоље знају, већ подоста дуго у Нафтној индустрији Србије и прима подоста добре апанаже за то седење.

И онда размишља кад ће бити — што је оправдан захтев — отворени досијеи комунистичких служби безбедности. Кад се баш унесе у размишљање за то неотварање досијеа — што је чињенично нетачно и људски лицемерно — оптужи Русију. Исте оне пореске обвезнике, јер они су држава, који је одржавају на штикли.

„Отварање архива комунистичке службе безбедности у Албанији јасно нам показује да је то могуће само у земљама у којима је Русија изгубила политички утицај“, изјави Дана. „У Србији то није могуће јер утицај Русије све више јача“, појасни своју изјаву. „Сведоци смо праве еуфорије и потпуног повратка српске политике отвореном служењу руским интересима“, констатова.

…а не делује

Да ни ми ни ви не бисмо прошли онако како је прошао Вук Драшковић, Српски покрет обнове и оних 800.000 гласача не треба се много упуштати у речи Данице Драшковић.

Треба само пратити њена дела. НИС је руски интерес. Нека чим пре изађе из њега и тако личним примером покаже како се бори за интересе Србије.

За почетак.

Све до тад ће свако Данино сматрање бити веома слично сматрању Мила Ђукановића који кад не зна шта ће дохвати се Русије.

Иначе, Дана је, поред Мила, једина Српкиња из Црне Горе која презире Русију. Ничим изазвано.

Извор: rs.sputniknews.com