loading...
Издвајамо Србија

ДВЕРИ ОСНИВАЛЕ СРПСКИ ВИКИЛИКС-ДВЕРИЛИКС: Ево шта му је задатак

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

БЕОГРАД – Председнички кандидат и лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да је основао антикорупцијски тим тог покрета, назван Двериликс, те да ће се тај тим бавити откривањем корупције у власти.

Обрадовић је на ванредној конференцији за медије рекао како ће тим који назива српским Викиликсом, или Двериликсом, уколико победи на предстојећим председничким изборима, укључити у оквире Савета безбедности.

Како је рекао, најважнија тема у Србији је борба против организованог криминала и корупције и време је да се неко тиме озбиљније позабави, јер владајућа партија за пет година, каже није учинила ништа.

Обрадовић је рекао како политичка мафија продире у све сфере друштва, у њу је уврштава појединце из политике, друштва, полиције и како каже, главни задатак је да се победи та политичка мафија.

Он је такође позвао председничком кандидата СНС-а и актуелног премијера Александра Вучића на дуел у којем каже, планира да му постави пет питања.Оим Обрадовића, на конференцији је говорио и шеф новооснованог Двериликса, Срђан Ного, који је рекао да су на сајту покрета Двери већ објављени поједини докумнети и аудио записи који како каже, откривају афере политичар и појединаца из јавног живота, и позвао грађане да сами погледају те материјале.

Извор:Танјуг