Издвајамо Свет

ИHДИЈАНСКИ ПОГЛАВИЦА ЗАГРМЕО: Србија је лекција модерном свету!

– Срби су проглашени варварима од стране Запада, а у ствари су родољуби и хришћани, који су желели да заштите своју имовину и своју земљу – каже поглавица племена Команчи, Дејвид Јигли

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дејвид Јигли, поглавица племена Команчи, написао је пре три године ауторски текст на блогу ових америчких староседелаца под називом “Србија- лекција модерном свету” у коме описује политичку ситуацију у јужној српској покрајини и напомиње да би такав однос требало да имају многе државе у савременом свету. Овај текст и данас, три године после објављивања, изазива велику пажњу и полемику.

– Ових дана због либералних медија, многи људи не знају истину о Србији. Преваре, корупција и пљачка ове нације, није ни препозната ни потврђена ни кажњена. Да ли овакав сценарио важи за сваку земљу која се суочи са истим проблемима? – пита се Јигли.

Он напомиње да је Косово и Метохија земља која је стекла независност на основу новца стеченог од трговине херионом и другим делатностима организованог криминала. Зато се и диви начину на који Срби покушавају да задрже овај део своје територије.

– Срби су проглашени варварима од стране Запада, а у ствари су родољуби и хришћани, који су желели да заштите своју имовину и своју земљу – пише Јигли.

Он оцењује Србе као последње Мохиканце који су се супротставили новом светском поретку.

– Срби су су патриоте и хришћани. У сукобу су са муслиманима, либералима, и западном дрогираном машинеријом. Срби и хришћани нису сада популарни, али зато муслимани јесу. Западне владе, укључујући Сједињене Америчке Државе подржавају овакав став – пише индијански поглавица.

Он закључује да ниједна нација и земља нису сигурне данас и да уколико желе силе ће употребити све потребне ресурсе да би оствариле своје стратешке интересе.

Извор:Телеграф.рс