Издвајамо Србија

ИЛИЋ: Шешељ је фолирант који је побегао од „Сабље “!Eво шта му је лидер радикала одговорио!

Он је фолирант који је побегао од „Сабље “ и само се фолира. Какав он ку*ац и рак… То су зајебанције, поручио лидер НС поводом болести лидера радикала

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер Нове Србије Велимир Илић оптужио је председника СРС Војислава Шешеља да обмањује јавност да је победио карцином дебелог црева!

На молбу да исприча како је и он победио болест конзумирањем одређених чајева и трава, о чему је раније говорио, Илић је упитао:
– Је л‘ то оно ко Шешељ? Ма он је је фолирант који је побегао од „Сабље“ и само се фолира. Какав он ку*ац и рак… То су зајебанције – шокирао је Илић својом изјавом за Курир.

Ко је болестан

Када је чуо шта му је Илић поручио, лидер радикала је овако реаговао:
– Па шта да кажем? Питајте га шта то значи. Ја не разумем. Да ли то значи да сам се заиста излечио или да се нисам излечио? Да ли то значи да сам био болестан, па да сам и даље болестан или да нисам уопште био болестан? Требало би Веља Илић ту своју реченицу да разјасни. Поготово кад мушки полни орган узима уста. То се не ради у једном пристојном разговору, то се ради негде иза затворених врата – каже Шешељ.

Подсетимо, лидер радикала је недавно за Курир испричао да је у последња два месеца обавио комплетне лекарске прегледе који потврђују да више нема трагова карцинома дебелог црева. Он је казао и да поштује све препоруке лекара и да је имао и хемиотерапију, али да је у исхрану увео многе лековите биљке и препарате, за које верује да су сигурно имали ефекта на његово здравље. Још се похвалио да не једе бели хлеб, већ искључиво црни, који спрема његова Јадранка. Меси га од јечма, хељде, интегралног брашна и додаје семенке сунцокрета, сусама и лана.

Шовиниста и глуперда

Председник СРС није остао дужан ни на оптужбе лидера СДС Бориса Тадића да је он „глуперда“ и сарадник убица из „земунског клана“.
– Јесам ја глуперда, а колико је година Борис Тадић студирао најлакши одсек на Филозофском факултету – одсек психологије?! Дружио сам се, наравно, са „земунцима“, то су били најбољи пријатељи Зорана Ђинђића, а сви су имали чланске карте Службе државне безбедности, односно МУП Србије – коментарише Шешељ.

Подсетимо, Тадић је дан раније за Шешеља рекао и да је окорели шовиниста и да њиме треба да се позабави тужилаштво, али и да се шлихта Александру Вучићу.
– Да, ја сам окорели шовиниста и мрзим све издајнике српског народа, а такав је Борис Тадић. Ја сам се доказао као српски патриота, а Борис Тадић као највећи издајник. Страшну клетву је он натоварио на своја плећа када је испоручио Стојана Жупљанина, Радована Караџића, Ратка Младића и Горана Хаџића Хашком трибуналу. Када бих видео Бориса Тадића на улици, прешао бих на другу страну. Бити с њим у друштву страшно је опасно. Иначе, ја се никада нисам никоме шлихтао и томе сведоче моје робије. А он се шлихта западним силама и било коме ко му може понудити неку апанажу или ко му може задовољити неку политичку амбицију – каже Шешељ.

Извор:Курир.рс/Светлана Војиновић