Издвајамо Свет

ИВАНКА ТРАМП сарађује са Албанцима – покреће бизнис на Косову!

Иванка Трамп (Фото: Јутјуб)

Приштина не жали пара када је у питању лобирање у САД.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што су се све договорили са компанијом “Алстон анд Бирд”, која ће за 2,5 милиона евра заступати њене интересе у Вашингтону код америчког председника (што је “Ало!” пре два дана ексклузивно открио), сада су на ред, изгледа, дошли и остали чланови породице Трамп.

Наиме, Вљора Читаку, амбасадорка Косова, похвалила се на друштвеним мрежама сликама са Доналдовом ћерком Иванком Трамп, која би, како се наводи у појединим круговима, могла да прошири свој посао са модним производима, али и накитом на Косову.

– Било ми је задовољство да разговарам са Иванком Трамп на ручку у Белој кући, организованом поводом Међународног дана жена. Импресионирана сам колико зна о Косову”, навела је Вљора Читаку.

Домаћица поменутог ручка била је наравно прва дама Меланија Трамп, а догађају је присуствовало 50 жена, међу којима су биле и супруга потпредседника САД Мајка Пенса, министарка образовања Бетси Девос и многе друге.

Иванка Трамп је недавно најавила да ће се повући из посла како би “саветовала свог оца Доналда у Белој кући”, и да ће цео посао преузети њена браћа, али је истовремено изразила наду и да ће се “њена модна линија развијати”. Бренд који носи Иванкин потпис продаје се у више од 800 продавница широм САД, а учествовала је и у креирању дијамантског и златног накита, који је тренутно доступан златарама у Канади, као и у Бахреину, Кувајту, Уједињеним Арапским Емиратима, Катару и Саудијској Арабији, а ускоро и на КиМ.

Далеко од тога да би Иванка Трамп била први “званичник” који послује на Косову, јер не треба заборавити да финансијске интересе у Приштини имају и некадашња државна секретарка Медлин Олбрајт, као и бивши генерал Весли Кларк, који је учествовао у операцији “Милосрдни анђео” 1999. године, када је НАТО бомбардовао СР Југославију.

 

Извор: Ало.рс