Србија

Избачен са митинга СНС-а јер је викао „гладни смо, гладни смо“

На митингу Александра Вучића у дворани Чаир дошло је и до мањег инцидента, када је један човек средњих година, држећи у рукама дечије „Памперс“ пелене и летак с ликом Владимира Путина, скандирао „Гладни смо, гладни смо!“, све док га обезбеђење није избацило напоље.
У Чаиру је говорио и председник СПС Ивица Дачић који је истакавши да је Вучић кандидат свих грађана, народа и кандидат за будуцност Србије, позвао све оне који би гласали за нега, да на изборима подрже Вучића.
– Александар Вучић и ја заједно радимо на томе да створимо јаку земљу, јер само таква земља може да се избори за своје државне и националне интересе – рекао је Дачић.

Вучић је позвао Нишлије окупљене у дворани Чаир да гледају у будућност и да на изборима 2. априла донесу одлуку за своју децу, те поручио онима који, како је рекао, не раде ништа друго осим што се труде да употребе најгору псовку за њега, његову породицу и пријатеље, да не осећа њихове увреде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Само ви нападајте јаче, јер ово што сте до сада радили није ништа. Ми нећемо да вам враћамо ни једну реч, ми ћемо да победимо радом и марљивошћу, зато што смо спремни да се боримо и да радимо за Србију и зато што то можемо боље, јаче и брже од њих – рекао је Вучић, позивајући окупљене да на изборе изађу наоружани оловком и љубављу и тако победе мржњу и претње.

Извор: Vestionline